Lányok! Akinek van szempillagöndörítője az megtudja mondani, hogy mennyire használ?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni?2013. okt. 19. 10:44
11/18 anonim válasza:
nekem is van, és mivel hosszúak és dúsak a szempilláim, nagyon sokat dob rajtuk! szerintem érdemes beszerezni egyet, viszont én is müllerbe vettem, de maximum 800 forint volt- azt ajánlom nézz körbe kicsit:)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kép:)
Hát ma megvettem. Nem tudtam ellenállni:DD
Müllerben..és volt olcsóbb is(995 Ft.) De semmit nem használt:D A többségre kellett volna hallgassak:(:D
-995 ft a szempillák károsításáért:D
2013. okt. 20. 20:00
14/18 anonim válasza:
úgy persze hogy nem ér sokat hogy begöndöríted és kész..utána kell rá spirál és nagyon szép íves lesz. dm, rossmannban kb 600 ft. müllerben minden 5x drágább
15/18 A kérdező kommentje:
Előtte s utána is spiráloztam;)
2013. okt. 23. 19:38
16/18 anonim válasza:
nekem nagyon hosszú és egyenes szempilláim vannak és amikor használtam eszméletlen hosszúak és göndőrek lesznek szempillaspirál nélkül is :)
17/18 anonim válasza:
Ha előtte használsz szempillaspirált, azzal csak tönkreteszed a pilláidat! Előtte tilos használni, csak a göndörítő után.
18/18 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy senki nem írta, hogy használat előtt érdemes felmelegíteni a göndörítőt. Hidegen az enyém még egy perc erejéig sem kunkorodik be, viszont ha melegencsinálom, spirál nélkül is gyönyörű ívet varázsol a pilláknak. Ajánlom, hogy hajszárítóval melegítsd föl használat előtt, meg fogsz lepődni, mire képes;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!