Lányok! Akinek van szempillagöndörítője az megtudja mondani, hogy mennyire használ?
Nekem eléggé hosszú szempilláim vannak, de s.art sem ér.
Ráadásul szerintem töri is a szempillát, tehát nem tesz jót neki. Pénzkidobás volt.
Bár videót nem láttam a használatáról. Feltételezem, hogy jól próbáltam meg működtetni azzal, hogy a tőhöz raktam és rányomtam.
Mondjuk nem volt valami hatalmas összeg, de azóta is valamelyik tatyóban figyel használaton kívül.
sztem jo es hasznal.;) viszonylag hosszu szempillaim vannak es imadom a szempilla gondoritot.;) fel eve hasznalom enis igy vtam mint te de nem bantam meg.;)
16/L
Húha..eltérnek a válaszok:)
Kb. mennyi ennek az ára? Mert a Müllerbe tegnap 3500 felett láttam.
Én rossmannban vettem, lehet rosszul írom a nevet, nem járok oda gyakran. Kétezer alatt volt úgy rémlik.
Lehet, hogy ez is egyéni dolog. Függhet a szempilla rugalmasságától is. Én 32 éves vagyok. Nem olyanok a szempilláim, mint fiatalon, ezt észrevettem azon is, hogy kicsit ritkább, mint korábban.
Nekem bevált. Nincsenek se különösebben hosszú, se különösebben göndör szempilláim, de amikor használtam, akkor (természetesen spirállal együtt) látványos volt a változás. Aztán elkevertem valahova, de nem különösebben rázott meg a hiánya, úgyhogy nem szereztem be újat.
Lehet élni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!