Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyenek az Opi, illetve az...

Milyenek az Opi, illetve az Isadora lakkok? Megérik az árukat? Elég tartósak?

Figyelt kérdés
Most, hogy akciósan lehet venni, gondoltam kipróbálom, mert olvastam egy cikket, amiben írták egy hétig is fent marad, és amúgy is milyen jól fednek stb...

2013. okt. 12. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
az opit próbáltam tényleg jól fed!előtte érdemes felbolyhozni a körmöt hogy jobban tapadjon rá
2013. okt. 12. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Köszönöm szépen a válaszodat, de mi az a felbolyhozni? Ez egyfajta reszelés? Sajna nem értek ezekhez a dolgokhoz...

2013. okt. 12. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem homokhatású lakkom van mind a két márkától, és imádom őket. A sima lakkokról nincs személyes tapasztalatom, de csupa jót hallottam. Viszont az opi világos színeinél gyakran előfordul, hogy 3 réteg kell belőlük. A fölbolyhozás azt jelenti, hogy megérdesíted a körmöd felszínét egy kifejezetten erre való reszelővel, de én ezt határozottan nem javaslom. Egyrészt nagyon könnyű elvékonyítani a körmöt, és akkor pillanatok alatt letörik. Másrészt ha erős színű lakkot veszel, akkor így még nagyobb rá az esély, hogy befogja a körmeidet. Inkább tartson két nappal kevesebb ideig a mani, minthogy a körmöd bánja. Egyébként egy jól megválasztott alap és/vagy fedőlakk is sokat segíthet a tartósságon
2013. nov. 4. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A bolyhozót a rossmannban egyéb drogériákban szoktam látni ilyen téglalap alapú fehér szivacsos cucc.Ez egy pár száz forintos tétel.
2013. nov. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!