Van olyan alapozó/púder, ami nem ráncosít?
Tudom, idióta vagyok, de szinte betegesen félek a ráncosodástól. Jó, még csak most lettem 16, de már most elkezdtem erősen ráncosodni. Oké, a nyár iszonyúan rátett, alig ittam, szinte nem ettem semmit, nem hízok arcra tehát alapból nincs pufi arcom ami kisimítaná egy kicsit a nevetőráncokat, sőt még be is van esve..plusz kb heti ötször vizipipáztam.
Rendben, ez csak három hónap volt, de esküszöm, iszonyúan látszik.
Szóval szeptember óta magamra kényszerítettem pár kilót(ami baromira nem tetszik, de már kevésbé van aszott anorexiás fejem..), próbálok meginni napi 2 liter vizet/zöld teát(nem szeretek inni..szinte fáj), próbálok sportolni(jahát a legrosszabb). Ja hát a normális evés, jó az még mindig nem megy, de tömöm magamba a vitamin tablettákat.
Ó, és natúr hidratálókrém..
És habár sosem volt egy pattanásom sem, de nem szeretem alapozó nélkül az arcomat. Jó, tavaly nem használtam, de most iszonyúan idegesít, ha nincs rajtam legalább BB krém és fixáló púder. Ezenkívül csak szempillaspirált használok.
De összehasonlíthatatlanul szebb vagyok, ha egyenletes a bőröm, olyan leszek tőle, mint egy porcelánbaba, és nem bírom ki, hogy ne kenjem fel.
De még jobban tönkreteszem a bőröm, ha tovább használom.
Ahj..
De hihetetlenül félek, hogy ráncos leszek, mert már esküszöm elkezdtem az lenni.
Jó, felszínesség, sosem törődtem sokat a külsőmmel, épp egészséges mértékkel, de esküszöm halálra vagyok rémülve ha egy agyonvilágított tükörbe nézek. Ja, és már mások is észrevették.
Egyébként ez így nagyon vicces, mert egyébként tök optimista vagyok és nem épp a felszínességemről ismert, ez így visszaolvasva olyan mintha egy idióta p*icsa lennék.
Valaki?:(
én ezt használom
nekem tetszik az állaga nem lesz tőle az a maszkhatás
javaslom, a különböző olajokat,szőlőmag, argánolaj. ezek mind jót tesznek a bőrnek és ha cseppentesz bele illóolajat pl rózsafa akkor fokozható a hatás.
plusz írd be a youtube ba hogy japanese face massage
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!