Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz ha elfedi a...

Szerintetek gáz ha elfedi a hibákat a smink?

Figyelt kérdés

Szeretnék smink nélkül kimozdulni, de sajnos nem tehetem meg. A hegeket lekenem korrektorral. de már ezt is néha akkora bűnnek érzem... mert van hogy megnéznek a pasik az uton, aztán magamba mindig elszégyellem magam, mert olyan mintha nem is engem néznének, csak egy álarcot, ha látnának hegesen, alapozo nélkül meg szempilla spirál nélkül szerintem senki észre se venne :( multkor beszol az egyik csaj hogy hány kilo smink van már megint rajtam, pedig csak korrektor, meg szempilla spirál volt rajtam, csak szépen ki volt emelve a szemem, ez olyan elterelő hadművelet a bőröm miatt... de egyáltalán nem volt rajtam kilos smink... másoknak műpillájuk van meg pothajuk... de mégis ugy elgondolkozok rajta, hogy hiába hogy kevés festék van rajtam, lényeges hibákat elfedi, nélküle viszont minden megmutatkozik.

Tulreagálom?:/ olyan jo lenne természetes szépségnek lenni, de ha nem vagyok akkor szégyenkezzek, mert bűn takargatni, mivel ugyis ott van? vagy ennyi trükk még belefér?

2013. okt. 9. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen hegek vannak az arcodon, hogy ennyire durvának érzed? Próbáld meg egyszer, hogy úgy mész utcára, hogy nincs rajtad smink, és figyeld meg, hogy így mennyivel látnak másnak az emberek. Mert szerintem semennyire.

Amúgy én spirált rakok fel, de csak akkor ha úgy érzem, hogy az a nap különleges lesz, és állati jó kedvem van :DD

amúgy hány éves vagy?

2013. okt. 9. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:

20 felett...

pattanás után maradtak meg és nagyon nagyon zavarnak :(

2013. okt. 9. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
hát akkor szerintem egyátalán nem baj, ennél vannak akiknek bőven több vakolat van a fején :D
2013. okt. 9. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:
ezt mondom én is, ráadásul a mai fiatalokon is rengeteg a vakolat, olyanokon is, akiknek makulátlan a bőrük. buták mert a szép bőrüket alapozózzák... pedig szerintem olyan szép ha valami természetes. 16 évesen én se sminkeltem, de sajnos idővel elmulik az is. én meg abszolult de börmániás vagyok és mindegy hogy hosszu a hajam, szőke vagy fekete, meg bármi. de ha csunya a bőröm akkor lehetnek pl. gyönyörű szép szemeim, bűn rondának érzem magam :/
2013. okt. 9. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
nem gáz. én is alapoznám magam a helyedben.
2013. okt. 9. 20:58
 6/8 randomgirlLOL ***** válasza:
Egyáltalán nem, baj, én is gyakran éreztem/érzem ezt. :)
2013. okt. 11. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Én is arra használom a sminket hogy elfedje a bőrhibáimat, meg amugy is arra van kitalálva az alapozó :) Ne szégyeldd magad a sminkelés miatt, legalább adsz magadra, nem úgy mint akik a belvárosban kinyúlt pólóban vagy szakadt nadrágban járnak.
2013. okt. 12. 05:51
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi, ez igaz, arra van kitalálva :) ilyen alapon ne vasaljunk, és ne fessünk hajat se, jól mondom? sajnos nem mindenki olyan szerencsés hogy porcelán bőrt könyvelghessen el magának :/ már 20 éves és még egy pattanást se láttam rajta.
2013. okt. 12. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!