Szerintetek gáz ha elfedi a hibákat a smink?
Szeretnék smink nélkül kimozdulni, de sajnos nem tehetem meg. A hegeket lekenem korrektorral. de már ezt is néha akkora bűnnek érzem... mert van hogy megnéznek a pasik az uton, aztán magamba mindig elszégyellem magam, mert olyan mintha nem is engem néznének, csak egy álarcot, ha látnának hegesen, alapozo nélkül meg szempilla spirál nélkül szerintem senki észre se venne :( multkor beszol az egyik csaj hogy hány kilo smink van már megint rajtam, pedig csak korrektor, meg szempilla spirál volt rajtam, csak szépen ki volt emelve a szemem, ez olyan elterelő hadművelet a bőröm miatt... de egyáltalán nem volt rajtam kilos smink... másoknak műpillájuk van meg pothajuk... de mégis ugy elgondolkozok rajta, hogy hiába hogy kevés festék van rajtam, lényeges hibákat elfedi, nélküle viszont minden megmutatkozik.
Tulreagálom?:/ olyan jo lenne természetes szépségnek lenni, de ha nem vagyok akkor szégyenkezzek, mert bűn takargatni, mivel ugyis ott van? vagy ennyi trükk még belefér?

Milyen hegek vannak az arcodon, hogy ennyire durvának érzed? Próbáld meg egyszer, hogy úgy mész utcára, hogy nincs rajtad smink, és figyeld meg, hogy így mennyivel látnak másnak az emberek. Mert szerintem semennyire.
Amúgy én spirált rakok fel, de csak akkor ha úgy érzem, hogy az a nap különleges lesz, és állati jó kedvem van :DD
amúgy hány éves vagy?
20 felett...
pattanás után maradtak meg és nagyon nagyon zavarnak :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!