Milyen smink illik a szinte fehér arcbőrhöz?
Én is ugyanez a típus vagyok,kivéve hogy zöld szemem van.Nekünk nagyon sok szín jól áll:a zöld és kék összes árnyalata,a barna,bonzos színek,az arany,ezüst,és szonte minden élénk szín.Amivel érdemes óvatosan bánni az a rózsaszín,mert pl az nekem egyáltalán nem áll jól.
A feketével érdemes vigyázni.A tust egy az egyben felejtsd el,a mi tipusunknak nem áll jól a határozott,erős vonás ebben a tekintetben.
Vizont ami jól áll:fekete ceruzával húz ki a felső szemhéjadat,és az alsót is,de azt csak félig,a külső szemzugtól a közepéig,majd satírozd el egy fülpiszkálóval hogy füstös hatást keltsen.A szemhéjadra is rakhatsz egy kis fekete szemhéjpúdert hogy ha akarsz,de csak egy kicsit.
Pirosítónak szinte minden szín jól áll:a barack,élénk rózsaszín,és a bronzos is.
Szájfény szintén,de érdemes beszerezni egy arany színű szájfényt,ami alá kensz egy kis barna rúzst.
zölddel, kékkel kine fesd magad, mert inkább vicces leszel, mint szép.
a feketét is mellőzd inkább.
neked a barna a barack szín állna nagyon jól. és a bronz is, de az csak mértékkel.
Én is hófehér vagyok. Nekem 2 éve a szalagavatómra a kozmetikus olyan állati jól megcsinálta aszemem kékkel, hogy a csajok majd meg vesztek az irigységtől.
Egyénfüggő. Próbálj ki minden színt!Otthon, és muasd meg egy barátnődnek, teszteljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!