Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szép, ha valakinek...

Szerintetek szép, ha valakinek lakkozottak a körmei?

Figyelt kérdés

Ne csicsás műkörmökre gondoljatok, hanem sima, egyszínű körömlakkokra. Már hosszú ideje nem festem a körmeimet, tetszenek ilyen természetes, egészséges állapotukban, de most megint elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha újra elkezdeném. Tudom, ez nem olyan nagy dolog, hogy ezen filozofáljak, csak kíváncsi lennék, hogy nálatok mi fejezi ki jobban az igényességet: a lakkozott vagy nem lakkozott köröm?

21/L

2013. okt. 6. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem szinte mindig ki van lakkozva, általában valamilyen halvány színnel, rózsaszín, krémszín. Ha nem lakkozom, akkor fényt teszek rá, de valami mindig van rajta.
2013. okt. 6. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:

vagy: legyen természetes, szépen reszelt ápolt.

vagy: oké, lakkozza le őket, de az is legyen szépen reszelt, ápolt, mert attól a hideg kiráz, mikor valakinek ki vannak lakkozva a körmei, de nem szépen pl:. a lakk felülete göröngyös, vagy le van pattogva, vagy a körömágy is itt-ott festékes.

a szín az már más: mindenkinek más tetszik, de legyen azért szépen megcsinálva, erre is kell szánni időt.

(én mindig kilakkozom a körmeimet, jobban érzem magamat úgy)

2013. okt. 6. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Igényesség nem a lakknál kezdődik. Láttam már lakkozatlan igénytelen és lakkozott igénytelen kezet is.
2013. okt. 6. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a lakkozásnál kezdődik az igényesség. Ápolt körmökre képzeljétek őket, nem lepattogzódva, mint valami vakolat, meg olyan egészen rondán. Az igényes, nem körömlakkozott körmök és az igényes, lakkozott körmök közötti különbségre voltam kíváncsi, hogy kinek mi jön be. Köszi a válaszokat, mentek a pacsik. :)
2013. okt. 6. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Vegyél géllakkot vagy menj el egy műkörmöshöz. Nekem 3 hónapja van géllakkom ami olyan mint a körömlak,de egy hónapig tart és nagyon jó. 1800-ért csinálják nekem.
2013. okt. 6. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem mindkettőt :)
2013. okt. 6. 20:02
 7/8 anonim válasza:
Az igényesség híve vagyok, nekem nincs bajom a lakkozatlan körmökkel ha ápolt és tiszta. Sokáig nagyon lakk-ellenes voltam, de a géllakk meggyőzött :) És már nem is körmös csinálja, hanem én itthon magamnak, az egyszínű nude pont alkalmas arra ami nekem kellett... nem kell vele 2 naponta foglalkoznom, ápolt szép ls szinte mindenhez passzol...
2015. márc. 18. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az tetszik, ha szép, igényes, szolíd, ápolt, gondozott körme van vkinek, ez nálam azt takarja, h áltátszó, vagy vmilyen lágy színű körömlakk van rajta. Minta is lehet, de ne túl sok, csak ameddig aranyos, és visszafogott. A hosszú köröm nem tetszik, a köröm végén levő fehér csík max 3-4 mm legyen, de inkább 2. Ebből gondolom rá lehetett jönni, h a műkarmokat undorítónak tartom, főleg a hegyeseket, ami még közveszélyes is...

Küldök képet arról, ami tetszik:)

Sima, de szép: [link]

Ha festve van, inkább a mély színek: [link]

Vagy a körömhöz hasonló halvány színek (bézs, rózsaszín...): [link]

Ez egy hosszabb, de szép: [link]

Ha mintás: [link]

[link]

[link]

Stb, stb, többet is tudnék, de gondolom ezekből már látszik, h mi tetszik:)

2015. júl. 3. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!