Szerintetek szép, ha valakinek lakkozottak a körmei?
Ne csicsás műkörmökre gondoljatok, hanem sima, egyszínű körömlakkokra. Már hosszú ideje nem festem a körmeimet, tetszenek ilyen természetes, egészséges állapotukban, de most megint elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha újra elkezdeném. Tudom, ez nem olyan nagy dolog, hogy ezen filozofáljak, csak kíváncsi lennék, hogy nálatok mi fejezi ki jobban az igényességet: a lakkozott vagy nem lakkozott köröm?
21/L
vagy: legyen természetes, szépen reszelt ápolt.
vagy: oké, lakkozza le őket, de az is legyen szépen reszelt, ápolt, mert attól a hideg kiráz, mikor valakinek ki vannak lakkozva a körmei, de nem szépen pl:. a lakk felülete göröngyös, vagy le van pattogva, vagy a körömágy is itt-ott festékes.
a szín az már más: mindenkinek más tetszik, de legyen azért szépen megcsinálva, erre is kell szánni időt.
(én mindig kilakkozom a körmeimet, jobban érzem magamat úgy)
Szia!
Nekem az tetszik, ha szép, igényes, szolíd, ápolt, gondozott körme van vkinek, ez nálam azt takarja, h áltátszó, vagy vmilyen lágy színű körömlakk van rajta. Minta is lehet, de ne túl sok, csak ameddig aranyos, és visszafogott. A hosszú köröm nem tetszik, a köröm végén levő fehér csík max 3-4 mm legyen, de inkább 2. Ebből gondolom rá lehetett jönni, h a műkarmokat undorítónak tartom, főleg a hegyeseket, ami még közveszélyes is...
Küldök képet arról, ami tetszik:)
Sima, de szép: [link]
Ha festve van, inkább a mély színek: [link]
Vagy a körömhöz hasonló halvány színek (bézs, rózsaszín...): [link]
Ez egy hosszabb, de szép: [link]
Ha mintás: [link]
Stb, stb, többet is tudnék, de gondolom ezekből már látszik, h mi tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!