Mi a véleményetek a sarok nélküli magassarkúkról?
Figyelt kérdés
Nekem tetszenek, szerdán fogok venni ilyet.:)(sima fekete) Nektek mi a véleményetek az ilyen cipőkről?
2013. okt. 5. 19:01
11/16 anonim válasza:
Nekem nagyon. Tetszenek de venni nem mernék hátha nem tudok benne járni :)
12/16 anonim válasza:
Nagyon jók ! :) Tényleg !
Önmagában csúnya, felvéve viszont sexy !!!
Szerintem ne foglalkozz senkinek a véleményével, ha neked tetszik hord bátran, és buszkén !
A mi kis hazánkban ez a cipő nem hódított akkorát, mint a világ más bármely országában, ahol a kényelmessége miatt, korra tekintet nélkül hordják(fiúk is)
Hogy milyen benne menni? Rettentő jó, kényelmessebb bármelyik telitalpúnál, a valaha legkényelmessebb magassarkú amit eddig csináltak.
A humanicos is jó, de inkább rendelj angliából kb annyi mint a humanicban postával eggyütt, és magassabb is ! 12-16 órát simán ki bírsz benne majd !
13/16 anonim válasza:
Olyan mintha egy pata lenne. Pár száz éve tuti elégettek volna máglyán ha felveszed. Most csak simán csúnya és ízléstelen.
14/16 anonim válasza:
Nagyon csúnya, veszélyes benne járni, és szerencsére a világ egyetlen országában sem jött igazán divatba. Azért született meg, mert a szép, hordható cipőfazonokat már rég kitalálták, a tervezőktől mégis azt várják, hogy újat alkossanak. Ez a borzalom lett belőle.
16/16 anonim válasza:
ááááááá ronda... ízléstelen !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!