Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zsíros, kombinált bőrre...

Zsíros, kombinált bőrre alapozó vagy bb krém?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, imádok sminkelni amúgy minden hónapban járok kozmetikushoz nagy kezelésre és Ilcsi arctisztító tejet használok, Nem tudok dönteni, néztem Krémmánia.hu-n a Manhattan cleraface alapozóját és púderjét, de nagyon jókat írtak róla, nagyon meglepődtem és az ára is barátságos, és még az Essence pure skin színezett hidratálóján vacilálok, és ha az marad akkor ahhoz is szeretnék púdert...ti melyiket anánlanátok?

1. [link]

2. [link]

Előre is köszi a válaszokat! :) 15/L

2013. okt. 5. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is Manhattan alapozót használok, csak én ezt a fajtát [link]

Még nem találtam ettől jobb zsíros bőrre való alapozót. Az is biztosan jó lehet, amit te kinéztél, de ki kell próbálni, mert a zsíros bőrök között is vannak különbségek, nem mind , hogy mennyire zsíros. Nekem pl iszonyatosan az, ezért egy gyengébb alapozó nem jó az arcomra.

Az Essence szerintem is nagyon jó lehet, bár még nem próbáltam mert nálunk nem lehet kapni :(

Mindenesetre én az alapján döntenék, hogy mennyire "súlyosak" a bőrhibáim. Ha csak 1-2 pattanás, vagy valami kis foltot kell eltüntetni, akkor elég az Essence, ha pedig durvább bőrhibákról van szó, akkor inkább alapozó.

2013. okt. 5. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából pattanásos vagyok, de nagyon szép az arcom mivel tényleg nem hanyagolom el és kozmetikus keze alatt vagyok...engem igazából csak az egyenletlen bőrfelszín zavar...
2013. okt. 5. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Garnier zsíros, kombinált bőrre való BB krémjét használom, nekem nagyon bevált.
2013. okt. 5. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem vészes az arcbőröd akkor inkább használj BB krémet, mert az azért mégsem annyira 'nehéz' mint egy alapozó.
2013. okt. 5. 22:45
 5/5 pannii1125 válasza:
szerintem most egy kis ideig ne használj alapozokat ha zsros a bőröd vagy ha nem nagyon szertsz alapozó nélkül megjelenni akkor használj bb krémet
2013. okt. 12. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!