Zsíros, kombinált bőrre alapozó vagy bb krém?
15 éves lány vagyok, imádok sminkelni amúgy minden hónapban járok kozmetikushoz nagy kezelésre és Ilcsi arctisztító tejet használok, Nem tudok dönteni, néztem Krémmánia.hu-n a Manhattan cleraface alapozóját és púderjét, de nagyon jókat írtak róla, nagyon meglepődtem és az ára is barátságos, és még az Essence pure skin színezett hidratálóján vacilálok, és ha az marad akkor ahhoz is szeretnék púdert...ti melyiket anánlanátok?
1. [link]
2. [link]
Előre is köszi a válaszokat! :) 15/L
Én is Manhattan alapozót használok, csak én ezt a fajtát [link]
Még nem találtam ettől jobb zsíros bőrre való alapozót. Az is biztosan jó lehet, amit te kinéztél, de ki kell próbálni, mert a zsíros bőrök között is vannak különbségek, nem mind , hogy mennyire zsíros. Nekem pl iszonyatosan az, ezért egy gyengébb alapozó nem jó az arcomra.
Az Essence szerintem is nagyon jó lehet, bár még nem próbáltam mert nálunk nem lehet kapni :(
Mindenesetre én az alapján döntenék, hogy mennyire "súlyosak" a bőrhibáim. Ha csak 1-2 pattanás, vagy valami kis foltot kell eltüntetni, akkor elég az Essence, ha pedig durvább bőrhibákról van szó, akkor inkább alapozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!