A BB krém fed annyit mint egy alapozó?
Figyelt kérdés
Azalapozó teljesen kiszárítja a bőrömet nemhogy javítana a bőrömön hanem még ront rajta. :(2013. okt. 3. 21:15
1/3 anonim válasza:
Én BB krémet használok, Avonosat. Alapozóval még nem volt dolgom, de nekem a BB krém tökéletesen megfelel :)
2/3 anonim válasza:
Alapozóból is van nagyon enyhe fedésű és teljes fedésű is, szóval így nem lehet összehasonlítani. BB-ből is van, ami jobban fed, van, ami kevésbé. Általában egy gyengébb fedésű alapozóval szoktak megegyezni. Én most a Max Factor CC krémet használom, ez kb. ilyen.
3/3 anonim válasza:
Nekem koreai BB-ből van több fajta is, de mind jobban fednek mint az eddigi alapozóim. A bolti BB-k szinte semmit nem fednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!