Egy hátizsák állhat jól egy lányon is?
szeretnék venni egy új sulis táskát csak nem tudom hogy egy lánynak nem gáz e a hátizsák :D sportosabb, rockosabb öltözködésem van, tehát nem hordok magassarkút, mondjuk télen nem tudom h egy bakancshoz is menne e
erre gondoltam: www.4sport.hu/shop/images/D/eastpak%202.jpg
fekete és szürke színben is gondolkozok :)
vélemények?
18/l
Ö.. lehet, hogy én már nagyon öreg vagyok, de suliba a kiló tankönyvüket a lányok mibe viszik, ha nem hátizsákban?
(6 éve voltam 18, pont ilyen Eastpak tatyót hordtam feketében. Imádtam! Most edzésre hordom, mert még mindig bírja a gyűrődést.)
Vannak nőies hátizsákok is egyébként, nem csak ezek a sportos, sablonosak... de ezek is jók ha ez tetszik.
Mindenképp jobb mint a most divatos ócska oldaltáskák amik szétcseszik az ember gerincét. Húgom oldaltáskát vett idén, kb. 2 napig hordta, majd visszaváltott hátizsákra inkább.
Én munkába is hátizsákot hordok. Lehet hogy nem nőies, de kell vinnem laptopot minden nap, plusz 6-7 könyvet, és ez másba nem fér bele, max ha több táskába tenném.
Egyébként én hordok magassarkút is, tekintve hogy kb. 5 perc a munkahelyemig, ahol leteszem a táskát és csak a benne levő dolgokat használom/ viszem.
25 L
Szerintem ezek a hátizsákok például nagyon nőiesek:
De a kérdezőnek ez biztosan nem állna jól az öltözködéséhez,de a linkelt hátizsák is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!