Sminkuccok. Drogériás kategória vagy a drágábbak?
Figyelt kérdés
Szerintetek vegyen vki olcsóbban drogériás minőséget vagy igenis vegyen szinte aranyárban minőségi terméket? Most ezen gondolkodom... Eddig DM-es, Rossman-os cuccaim voltak / vannak, de gondolkodom, h legközelebb vegyek-e drága alapozót, szempillafestéket, stb... Van akkora különbség? Állítólag van, de szeretnék tapasztalatokat hallani. :)2013. szept. 26. 11:01
1/3 anonim 

válasza:

Én a professzionális cuccokra esküszöm, főleg alapozóban, arckrémben, szemhéjfestékben, tusokban, pirosítóban. Fölösleges megvenned a Diort, egy speciális alapozó, amit a sminkesek használnak, ezerszer jobb, és feleannyiba kerül. Spirált, szájfényt, szemceruzát vehetsz az olcsóbb kategóriából is, nem fog ártani.
2/3 Sandra way válasza:
Szia!
Valoban,alapozo,puder,highlighter abszolut minosegit! En a MAC termekeire eskuszom,8 eve ezzel dolgozom. A fotozasoktol a kifutoig.
Szamomra a chanel termekei nem meggyozoek,ellenben a diorral. a legszebb munkat eredmenyezo alapozot es pudert a diornal talaltam,,de tovabba is MÄC.
Sandra,sminkes
3/3 anonim 

válasza:

Én teljesen elvagyok a drogériással is. Mondjuk onnan nem az olcsóbbakat veszem, mert pl. egy NYC vagy Lovely márkát nem lehet a Max Factorral egy lapon említeni szerintem, még ha mindkettő drogériás is. Én a Max Factor termékeket szeretem pl. alapozóból, szempillaspirálból, púderből, rúzsból, szemhéjpúderből Sleeket használok, ami megint csak nem drága, de jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!