Ki mit használ általában? Csak unatkozom xddd
Essence alapozó.
NYC Sky Rise szempillaspirál.
13:D
Kb. 16 évesen kezdtem korrektort meg szemceruzát, később szempillaspirált használni rendszeresen. Alapozót, púdert 18 évesen, ha jól emlékszem. Nem nagyon érdekelt akkor a sminkelés, nem is tudtam róla szinte semmit. Úgy 2,5 éve kezdett jobban érdekelni hála a youtube-nak, akkor kezdtem szájfényt, szemhéjpúdert használni. Azóta már belejöttem, nagyon szeretek sminkelni, imádom a sminkcuccokat meg mindenféle kencéket.
Most egy napi sminkem úgy néz ki, hogyha itthon vagyok, akkor vagy semmi, vagy azért szoktam általában egy kis BB krémet, púdert feltenni meg hozzá szempillaspirál. Ha dolgozni megyek, akkor BB krém/CC krém vagy alapozó, korrektorok, púder (de ezekből keveset használok, sajnos sok a bőrhibám, de nem szoktam teljes fedésű sminket csinálni, inkább csak lightosat). Ehhez jön egy kis natúr (általában barna) szemhéjpúder több árnyalatban, szürke vagy fekete szemceruza az alsó vízvonalra, szempillaspirál. A számra legtöbbször csak színtelen ajakápolót használok, néha rúzst vagy szájfényt. Mostanában inkább a rúzsokat preferálom.
Ha a márkák is érdekelnek, akkor ezeket használom leginkább:
Alapozó/CC krém: Max Factor
Korrektorok: Essence
Púder: Essence porpúder
Szemhéjpúder: Sleek vagy Essence
Szemceruza: Avon
Szempillaspirál: Max Factor False Lash Effect
Rúzs: Max Factor Color Elixir, Rimmel
15 évesen kezdtem komolyabban.
Avon BB krém alapozónak
Visions korrektor
She púder Catrice púderecsettel
Manhattan zselés szemhéjtus
Essence Stays no matter what szemhéjtus-toll :D
She XXL vízálló szempillaspirál
Essence vízálló szempillasmirál
Avon szemceruza
Manhattan szemceruza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!