Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki mit használ általában?...

Smile0 kérdése:

Ki mit használ általában? Csak unatkozom xddd

Figyelt kérdés
mit szoktatok használni? alapozó és szempillaspirál? szemfesték? unatkozom xd hány éves korotoktól festitek magatokat?

2013. szept. 22. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Essence alapozó.

NYC Sky Rise szempillaspirál.

13:D

2013. szept. 22. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 16 évesen kezdtem korrektort meg szemceruzát, később szempillaspirált használni rendszeresen. Alapozót, púdert 18 évesen, ha jól emlékszem. Nem nagyon érdekelt akkor a sminkelés, nem is tudtam róla szinte semmit. Úgy 2,5 éve kezdett jobban érdekelni hála a youtube-nak, akkor kezdtem szájfényt, szemhéjpúdert használni. Azóta már belejöttem, nagyon szeretek sminkelni, imádom a sminkcuccokat meg mindenféle kencéket.

Most egy napi sminkem úgy néz ki, hogyha itthon vagyok, akkor vagy semmi, vagy azért szoktam általában egy kis BB krémet, púdert feltenni meg hozzá szempillaspirál. Ha dolgozni megyek, akkor BB krém/CC krém vagy alapozó, korrektorok, púder (de ezekből keveset használok, sajnos sok a bőrhibám, de nem szoktam teljes fedésű sminket csinálni, inkább csak lightosat). Ehhez jön egy kis natúr (általában barna) szemhéjpúder több árnyalatban, szürke vagy fekete szemceruza az alsó vízvonalra, szempillaspirál. A számra legtöbbször csak színtelen ajakápolót használok, néha rúzst vagy szájfényt. Mostanában inkább a rúzsokat preferálom.

Ha a márkák is érdekelnek, akkor ezeket használom leginkább:

Alapozó/CC krém: Max Factor

Korrektorok: Essence

Púder: Essence porpúder

Szemhéjpúder: Sleek vagy Essence

Szemceruza: Avon

Szempillaspirál: Max Factor False Lash Effect

Rúzs: Max Factor Color Elixir, Rimmel

2013. szept. 22. 12:07
 3/7 A kérdező kommentje:
köszike :)
2013. szept. 22. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
semmit se használok
2013. szept. 22. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Meybelline Affinitone alapozó/Vichy Dermablend alapozó (de én korrektornak használom, mert brutál fedése van)/Garnier zsíros bőrre való BB krém, ezeket váltogatom. Rimmel Stay Matte! púder, ez legjobb drogériás szerintem (vagyis zsíros bőrre tuti), L'Oreál ásványi pirosító, MAC szemhéjfesték (ált. Phloof) + szemöldökpor, szemceruza, Lovely Curling Pump Up/Maybelline Volume Express szempillaspirál, Essence epres szájfény/Coca-Colás ajakír/stb. kb. ezeket. És olyan 17-18 éves koromtól kezdtem el sminkelni. (21L)
2013. szept. 22. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Lovely szempillaspirál,néha Essence szemceruza.8.osztály:DD
2013. szept. 22. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:

15 évesen kezdtem komolyabban.

Avon BB krém alapozónak

Visions korrektor

She púder Catrice púderecsettel

Manhattan zselés szemhéjtus

Essence Stays no matter what szemhéjtus-toll :D

She XXL vízálló szempillaspirál

Essence vízálló szempillasmirál

Avon szemceruza

Manhattan szemceruza

2013. szept. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!