Ti hogyan rakjátok fel a tincses műszempillát, és általában hány tincset? Nekem folyton ráragad a csipeszre.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 19:19
1/3 anonim válasza:
Én egy szemre kb 6-8-at teszek fel, és óvatosan, szinte alig fogom meg a csipesszel.
2/3 Bratilla válasza:
A lányok amúgy miért használnak műszempillát? Én fiú vagyok, tényleg nem értem, olyan mű, meg múltkor egyik soztálytársnőmet bekísértem egy boltba és láttam a polcra kirakva, baromi ijesztő. Beszéltem másokkal is, a fiúknak nem jön be, a lányoktól még nem kérdeztem, szóval valaki válaszolna?
3/3 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló... nem úgy kell elképzelni, mint őt: [link]
Úgy gondolom, hogy a műszempilla is szép mértékkel, persze nem 5 centis póklábakat kell felaggatni, hanem alig hosszabbakat mint a saját. Nem attól lesz valaki műnő, hogy műszempillája van, hanem akkor ha mindezeket mértéktelenül teszi. És én azért teszem fel a műszempillát, mert "cicásabb" a tekintetem a pillákkal. Persze aki 10 centis tollas szempillát tesz fel, azt sem volt szándékomban megbántani: mindenki maga tudja, hogy tetszik önmagának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!