Szerintetek is gáz ha még mindig Iphone 4 8gb van? Barátnőim azt mondják, hogy jobb lenne ha nem is lenne telóm.
Figyelt kérdés
Elég sz*r érzés volt..2013. szept. 15. 16:17
11/22 anonim válasza:
Az utolsó én voltam vagyis az 1-ő!:D
12/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felgma!!!:O Ha valaki népszerű lenne akkor értené mit magyarázok! Az elsőnek írom, hogy nem akarom, hogy mindenki szeressen mint téged! Csak azt, hogy azok a barátnőim akikkel a suliban vagyok többe nézzenek mint most!!!!
2013. szept. 15. 16:46
13/22 anonim válasza:
A hibás te vagy! Ne foglalkozz velük! Miért?? A népszerűségben az a legjobb, hogy mindenki szeret vagy kedvel!!!!!!!
14/22 A kérdező kommentje:
......
2013. szept. 15. 16:52
15/22 anonim válasza:
Fú ez nagyon gáz. Rohanj apucihoz és kérd rögtön az iPhone 5c-t! Tündérbogaram ha a menőség neked fontosabb mint a barátaid, nem akarok olyan lenni mint te. Sose lenne pénzem még az általatok ledegradált iPhone 4-re sem, de szerintem kettőnk közül én jártam jobban, mert nekem megadatott az ami neked nem. Igaz barátok. Sajnállak.
16/22 anonim válasza:
Jaj te szegény nem futja a családodnak, hogy minden évbe 100-150ezres telókat vegyenek neked, hogy továbbra is élhesd népszerű felszínes kis életetedet... A fejlődő országok-beli betegségek és éhínség ehhez képest semmi...
17/22 anonim válasza:
Na, azt hiszem ilyenkor értem meg mi a baja a mi generációnkkal az idősebbeknek. Őszíntén mit képzelsz magadról, és a barátnőid?? Ez luxus könyörgöm! Én is megengedhetnék magamnak egy ilyen szarságot, de nem értelmesebb, ha félrerakod a pénzt, vagy ÉRTELMES dolgokra költöd? Térj már észhez! Azért mert ilyen kütyüitek vannak rohad.tul nem lesztek népszerűek, minden normális ember elkerüli a fajtátokat, évek múlva pedig a legdrágább bárokban fogtok ücsörögni elváltan, megcsalva, várva a következő egyéjszakás jelentkezőre, hogy kicsit úgy érezzétek kelletek valakinek. Azt hiszem régen akadtam ennyire ki valakinek a butaságán. Gratulálok!
18/22 anonim válasza:
Szerintem beszélgess erről a szüleiddel.
19/22 pinkpancser válasza:
Ha tényleg úgy van ahogy a 8-as válaszban mondod akkor sajnos évente, de ha lehet inkább félévente telefoncsere, teljes ruhatár csere, laptop/tablet.. csere. És így körbe leszel véve olyanokkal akikre sosem számíthatsz amikor kéne.
20/22 anonim válasza:
Sajnállak, ha csak pénzel tudsz népszerű lenni.
Átlagos az anyagi hátterem, de középsuliban a legnépszerűbb csajok közé tartoztam, mindenki ismert.
És nem kellett hozzá pénz, botrány, sem pedig a suli ribijévé válni.
Csak adni önmagam és kész.
Most az egyetemen végkép nem vagyok népszerű, de nem is hiányzik.
Nekem is Iphone 4-em van és imádom.
Megsúgok Neked valamit: Te sose leszel se boldog, mert hiába van meg mindened, nem vagy elégedett.
Nem lesz könnyű Neked az életben, igazán nem irigyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!