Milyen smink cuccokat/ecseteket/márkákat ajánlatok ami jó de nem túl drága? Ès körömlakkból milyen márka ami jó de nem túl drága? (Kezdő vagyok ne kozmetikai dobozokra gondolok amibe 100 ezer cucc van) mèg annyi lenne hogy mit hogyan ès hogy kell használni/csinálni? Èrdemes az alapozó? Nem mindennapi smink kell csak nèha nèha csinálok mikor buli van vagy diszkó a suliba akkor profi/szèp sminket ès körmönfont legyen. (11 èves vagyok azèrt mert nem akarom elrontani az arcom !!!) egyèbkènt normális válaszokat kèrek nem " túl fiatal vagy menjèl le a kertbe babázni" beszólásokat!! Ezekre nem vagyok kíváncsi!!
2013. aug. 19. 23:11
1/6 anonim válasza:
1jó tanács:NE FESD MAGAD!!!!!!!!Csúnya és öreg lesz az ercod idő előtt!!!
2013. aug. 19. 23:43
2/6 anonim válasza:
Smink termékeket nem tudok ajánlani, csak azt, hogy hogyan és mennyit sminkelj.
Igazad van abban, hogy 11 évesen nem kéne elrontani a bőrödet. Alapozót ne használj, mert semmi értelme. Gondolom, pattanásod nincsen, vagy ha van, akkor is nagyon kevés. Ha karikás a szemed, akkor vegyél egy korrektort, azt használhatod a bőrhibákon is és az orrod 2 csücskében. Szájra ami nekem eddig legjobban bevált az a labello, van olyan is aminek van egy kevéske színe. De ha buliba mész akkor feltehetsz egy átlátszó vagy lágyabb színű szájfényt. Szemre használhatsz szempillaspirált, szerintem a szemceruza már túlzás lenne. Buliba használhatsz szemhéjfestéket de természetes színeket használj mint a bézs és a barna, nagyon sok tutorial van a YouTube-on fent ilyenekről. Pirosítót is használhatsz, az nagyon sokat tud dobni a kinézeten, de vigyázz hogy jól kend el mert ha túl sok megy akkor úgy fogsz kinézni mint egy bohóc. Remélem hogy segítettem, habár termékeket nem írtam, de csak mert még én is a jók után keresem :) 14/L
2013. aug. 19. 23:43
3/6 anonim válasza:
Hát pedig hidd el, hogy egy 11 éves kislányon (igen, az vagy! én 10 évvel idősebb vagyok nálad, egyetemre járok, eltartom magam, de még mindig nem érzem magam teljesen felnőttnek...) bármilyen smink röhejesen mutat! Max. egy kis szőlőzsírt használj a szádra, de ennyi. És nem, nem vagyok smink ellenes, sőt! Majd eljön annak is az ideje, egyelőre örülj neki, hogy gyerek vagy, élvezd ki és még ne foglalkozz az ilyen dolgokkal. Esetleg próbálj ki ilyen halványabb körömlakkokat, pl. az Essence-nek, Catrice-nek, NYC-nek vannak egész olcsón jó lakkjaik. (21/L)
2013. aug. 19. 23:45
4/6 anonim válasza:
2. - és tudom hogy 11 éves lánynak nehéz manapság lenni... Már úgy érzed magad mint egy tini, de még úgy kezelnek mint egy kisgyereket. De nem mondanak hülyeséget az emberek, nem csak kicsinek néznek. Én a te korodban sminkeltem, (hála az égnek csak szempillaspirált) sőt, le is borotváltam a lábam, mert tesiórán zavart... De így utólag csak röhögök magamon, mert semmi értelme nem volt.:D Mert kinek is akartam tetszeni? Magamnak. És így utólag... Nem, nem használt.
2013. aug. 19. 23:50
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2013. aug. 19. 23:58
6/6 anonim válasza:
Ne haragudj,de akkor se sminkeld magad.A nálad idősebbek kiröhögnek.Max. szőlőzsírt.14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!