Hogyan lehet kisminkelni magunkat suliba? Ami nem feltűnő de szép, de én ezt a simán kihúzom a szemem + spirál + szájfény alapozóval unalmas. Valami más tipp ami nem számít soknak középiskolába?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 20:01
11/13 anonim válasza:
Én beismerem hogy nem vagyok tökéletes,mégis jól megfizetik:D
12/13 anonim válasza:
Egy fiatal lányka arcára ennyi smink bőven elég. Hacsak nem akarod üde fiatal arcodat öregíteni és másra csínálni.
Én úgy gondolom hogy egy kevés bőrszínhez igazodó alapozó egy fekete szempillaspirál esetleg szemfelé egy vékony barna vagy fekete csíkvonak elég.Esteleg egy leheletnyi rózsás arcpirosító és átlátszó szájfény. De egy fiatalnak inkább csak kevés alapozó és fekete szempillaspirál.
13/13 anonim válasza:
Már bocs de ha alapozót ken az már magában káros,szóval ha még tesz szemhéjfestéket nem jelent rosszabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!