Fontos! Hová tegyem a sminkkellékeimet? (Szájfény szemcerka, spirál, parfümök, dezodorok stiftek)
Figyelt kérdés
Sajnos fürdőszobánk nincsen,És a szobámba tudom csak megoldani.
Esetleg az íróasztal egyik fiókjába (mert 3fiókos)
Vagy van 2 könyves polcom 1 nagyobb és egy kisebb kabalák vannak rajta meg hajsimító és fényképek
Vagy pedig a ruhásszekrényem akasztós részében alul.
Melyik lenne a jó?
Vagy van jobb ötlet?
17/L
2010. júl. 27. 18:58
1/9 anonim válasza:
Szia! Én fiókban tartom a szobámban, szerintem neked is praktikusabb, legalább is jobb mintha a ruhásszekrény legalsó fiókjában tárolnád, mert ugye jobb ha kéznél van.
5/9 anonim válasza:
megkérdezhetem h mért nicns fürdötök?
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, mert a házhoz nem lehet hozzá húzni!
1 konyha egy szoba és az én szobám is kamrából lett megcsinálva és egy nyári konyha van!
De jövőre lesz egy előterünk is!
2010. júl. 27. 22:01
7/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de akkor hol fürdesz?
8/9 A kérdező kommentje:
a konyhában lavorban
2010. júl. 27. 22:45
9/9 anonim válasza:
Én dobozban tartom a szobámban a szekrény előtt a földön ha minden nap használom, ha nem használom minden nap, akkor a szekrényben az akasztós rész aljába teszem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!