1/13 anonim válasza:
Nem használok és nem szeretem. Se a rúzst.
26N
2/13 anonim válasza:
én szeretem a szájfényeket, főleg reggeli sminknél. a natúr, fényes szájfények a legjobbak, egy alapozóval, egy kis arc pirosítóval és szempilla spirállal :)
3/13 anonim válasza:
Nekem vannak olyan időszakaim, amikor nagyon sokat használom őket, van, amikor nem annyira. Alapvetően inkább rúzsos vagyok, mert azok tartósabbak, kevésbé ragadnak és kevésbé mászkálnak el, de nyáron inkább szájfényt teszek fel, vagy ha úgy érzem, túl sok lenne a rúzs.
4/13 anonim válasza:
Csak szájfènyt használok, nem szárìt, szèp színes ès nem kell vacakolni a felkenèssel.
5/13 anonim válasza:
Néha rám jön és akkor használom 1-2 napig, aztán el van felejtve fél évig:D Nem sokáig marad a számon, így tényleg ritkán használom.
6/13 anonim válasza:
nem szeretem mert széles a szám és ez a csillogás meg az a ragadósság csak mégjobban kiemeli
7/13 anonim válasza:
Szoktam használni néha, de a rúzst jobban szeretem. Viszont legtöbbször csak sima színtelen ajakápolót használok.
8/13 pirosalma4444 válasza:
Én most kezdtem el eggyet használni az avontól és télleg jó :DD ja és bizsergető érzés állítólag megduzasztja az ajkakat..
9/13 anonim válasza:
Régen használtam alkalmakra, aztán áttértem a színezett ajakápolóra, de most már abból is színtelent használok, mert az sokkal hatásosabb (ált. nagyon szárazak az ajkaim).
10/13 anonim válasza:
Nem, mert egyszerűen idegesít, ha van valami a számon, akár szájfény, akár rúzs.
Egyedül az ajakápolót tudom elviselni (azt muszáj, mert nagyon száraz a szám).
Legjobban a tubusos Neutrogena-t szeretem, mivel az azonnal felszívódik, és hosszan hidratál, de az Yves Rocher ajakápolóiról is jó véleménnyel vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!