Milyen alapozót ajánlotok szem alatti karikák eltüntetésére?
Figyelt kérdés
Csúnya lilás-kékes erek futnak közvetlenül a szemem alatt és elég csúnyán mutat. A Miss Sportly alapozóival már próbálkoztam, de nem nagyon jártam sikerrel. 3000 ft-ig bezáróan érdekelnek főleg alapozók, bár ha valamit többen mondotok hogy nagyon jó akkor 4000ig kitolom. :D2013. szept. 3. 21:20
1/5 szeretsz? válasza:
nekem is vannak ilyen bajok:DD de egyszerüen használj olyat ami 2 árnyalattal sötéttebb.:) de ne sokat.:) cskahogy ne látszodjonn épp anyit:)
2/5 anonim válasza:
Én inkább korrektort ajánlanék, mégpedig ezt:
Ez direkt szem alatti karikákra van. Asszem kemény 900 ft körül van. Én nagyon szeretem, állandó kellék a sminkcuccaim között, szépen halványítja a karikákat:)
3/5 anonim válasza:
Használj korrektort. Az sem baj, ha kicsit világosabb, mint a bőröd.
4/5 pirosalma4444 válasza:
Mivel kékes színű ezért a legjobb lenne rá egy narancs színű korrektor..:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 5. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!