Írnátok az alábbi termékek helyett olcsóbb, de hasonló minőségű/ jó cuccokat?
1. Neutrogena visibly clear mitesszer eltávolító tonik kb 1300 ft
2. Neutrogena visibly clear 2in1 arclemosó és maszk kb 1500 ft
(zsíros, mitesszeres, tág pórusú a bőröm, vannak rajta pattanások is de nem sok, voltam bőrgyógyásznál, kozmetikusnál egyik sem segített)
3. Garnier kézkrém extra száraz bőrre kb 800 ft
(télen olyan szinten kiszárad a kezem, hogy kireped, vérzik, kesztyűvel is)
4. Wellaton fekete hajfesték
5. Valamilyen sampon zsíros hajra
(hetente 2szer mosom, de már 1,5 nap után ronda)
6. Balzsam
(hátközépig ér a hajam és hajmosás után alig tudom kifésülni)
7. Valamilyen szőlőzsír, lehetőleg színtelen
(könnyen kifújja a szél a szám)
8. Testápoló
(lábam is száraz szokott lenni)
Köszönöm, ha elolvastad és válaszolsz is.
háthallod....:D most a mitesszer eltávolító tonik.....van pl nivea-ba is, vagy vmi tescos márkájúba is...de nem mindegyik ugyanaz, ha neked a neutrogena vált be, akkor azt kell használnod :D
kézkrém...azis van 300 ft-osba is, a funkcióját a 300 ft-os is betölti.
hajadat mosd gyakrabban. én 2 naponta mosom.
balzsam....vegyél sampon+balzsamot akkormár. olcsóbban kijössz. ilyen 2 in 1.
vmilyen szőlőzsír, a tescos szőlőzsírok tökjók. énis azokat használom. (színesek)
testápoló....én azt nemhazsnálom, inkább a tusfürdők terén próbálom megtalálni az igazit, mertha jó a tusfürdő akkor a szar kemény víz és a klór nemszárítja a lábadat se. én garnier neutralia zöld színűt hazsnálok.
deha tetsápolót akarsz, akkor garnier 5% urea, sztem a legjobb tetsápoló amivel eddig találkoztam.
a wilkinson férfi borotva az nagyon jó, meg lehet rossmanban venni isana a neve a borotvának, női és nagyon jó, sőt oylan márkában találsz hozzá borotva zselét is 200-300ft között mozog.
Én a sampont pl úgy szoktam csinálni, mivel nekem is hamar zsírosodik, ez van 2-3 naponta mosok hajat ami nekem bevált az a sunsilk nem oylan drába meg szoktam venni pár száz forintos sampont is és mikor melyiket használom így tovább tart. Balzsam pedig a kallos nem oylan nagyon drága és ugyan azt tudja mint a drágábbak, sőt a kallos nagyon jó.
Kézkrém abból komolyan mind1 hogy milyen nem kell drága a hatása ugyan az.
Pattanások terén és sok mindent kipróbáltam, drágát olcsót és egy idő után mindet megszokta a bőröm, de eltelt pár év és valóban szebb lett, de ami segített rajta, vettem arcradirt az is rossmanos nem muszály a ledrágábbat meg tonikot és azt használtam és segített meg idővel a kor.
Szőllőzsír vegyél labellot kicsit drága de sokáig tart, de a rossmanba nézz szét és találsz olcsóbbat is vagy pl 100ft-os bolt vagy hasonló boltok. Testápló is hát igen a jó krémes tusfürdő az csodákra képes.
Wellaton hajfestéket pedig még nem próbáltam.
De amit még ajánlani tudok az hogy regisztrálj tesz-veszre és licitálj volt hogy dove önbarnitós testápolót 1 forintért vettem sőt avonos oriframes cucokat pár száz forintért nem egy két ezer forintért vettem.
23/L
tonik,arclemosó avonos,párhavonta akcios mindig,4-500 forint
kézkrém,szőlőzsir 100forintos boltban is ugyanolyan jó
samponból kirpobáltam rengeteget mire a fructies korpás hajra+garnier olajsampon jó lett,balzsam pedig szintén avonos tégelyes,ebből nem tudok sporolni,mivel csak igy tudok fésülködni,igy is nehezen (samponok 350körül vannak,balzsam 800,kb 2 honapra elég heti 2x használva hátközépig érő hajnál)
(fésülködéshez én nagy fogú fésűt használok [link] tényleg ilyen nagyfogút,különben sirás kerülgetne a fájdalomtol,ahogy fésülködök)
hajfesték: Mystic kb 300-350 forint,nekem bevált,jobb mint a márkásabbak
testápoló: gyógyszertári csecsemótestápoló,mivel durván szárad a böröm (2 decis 200 forint)
borotva szintén 100forintos boltbol,csak férfiborotva,annak nem megy ki az éle 1 használattól
Nekem zsíros hajra egyedül az AVON samponja vált be (tisztító, citromos) 299 Ft. És a tonikjai is jók! Ajakírból a gyógyszertári (kb. 200 Ft) és a 100 Ft-os boltban kapható, műanyag, neon színekben pompázó szőlőzsírja.
Az Avon és a gyógyszertári termékek mellett tudom még ajánlani a DM saját márkás termékeit (a bőrápolástól kezdve a tisztító szerekig,papír árúig.
Testápolóból én a nivea-t ajánlanám meg a babát (aloe verás), nekem ez a kettő vált be a legjobban. most épp Biodermát használok, ez is jó... és nekem nagyon érzékeny nagyon száraz bőrőm van, szóval:) a nivea kicsit zsírosabb, a baba meg hidratálóbb.
samponból és balzsamból nekem a loreal sárga (mustárszínű) példánya vált be:)
szőlőzsír pedig labello, ebból pedig van ilyen fehér, ami kis tubusban van (tehát nem mint egy átlagos labello), SOS help vagy valami ilyesmi a neve, müllerben vettem, nekem két nap alatt helyrehozta a nagyonsebes ajkaimat..
utolsó, hogy a garnier-nek van 3in1 arclemosó-arcpakolás-tonikja, kék tubusban, szerintem hasznos:)
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!