Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok férfi alapozót venni?

Hol tudok férfi alapozót venni?

Figyelt kérdés
DM-ben? Mire kell figyelni, stb?

2013. szept. 1. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Homokos
2013. szept. 1. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Minek neked "for men" alapozó?

Csak marketingfogás, nem különbözik a "nőitől".

Egyébként mezei boltban nem is kapnál. Nincs piaca, nem éri meg árulni.

Válassz a bőrtípusodnak és a bőrszínednek megfelelőt és kész.

2013. szept. 1. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

A sima alapozók is jók,nem értem miért jobb,ha rá van írva,hogy férfi..

Bárhol tudsz,de érdemesebb olyan helyeken beszerezni,mint pl. Douglas,Müller,DM,Yves Rocher vagy Rossmann.Nyilván nem érdemes 100-asokban vett vackokkal próbálkozni.

Ha komolyabb bőrhibák miatt szeretnél,akkor a kozmetikus mellett ajánlanám a Manna termékeit. (én használom őket,teljesen rendben van az arcom. fekete szappan,shea vaj...) De ha csak néha kizsírosodik,akkor az alapozó megoldás. (én a MaxFactor Face Infinityt ajánlom)

+ Hadd jegyezzem meg,számomra nem vonzó,ha egy férfi festi magát... 18L

2013. szept. 7. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
mitől lenne másabb ha férfi alapozó lenne rajtad ? semmitől.úgyanugy látszana hogy van rajtad . és szerintem elég gáz ha egy pasi alapozót használt. de ha te mégis akarsz akkor tényleg úgyanúgy a sima nőknek szánt alapozót is használhatod...... de szerintem felesleges.....csak jobban ki emeli a bőrhibát ,pláne ha túlzásba viszed.ahoz hogy ne legyen mű és maszk hatású.ahoz tudni kell használni.plána neked ha fiú vagy..... figyelni kell hogyan kened fel....mert különben mégjobban leköcsögöznek majd....
2013. szept. 7. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
és mindenképp a bőrszínedhez legközelebbi színt válaszd.....
2013. szept. 7. 18:04
 6/6 anonim válasza:
ha bőrhiba,vagy pattanások miatt kell,szerintem bőven elég lenne egy korrektor is.
2013. szept. 8. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!