Melyik a legjobb fedőképességű alapozó, amely elfedi a bőrhibákat pirosságot is?
Figyelt kérdés
Jólenne, ha leírnátok az árát és, hogy hol szerezhetem be.2013. aug. 31. 20:22
1/9 anonim válasza:
Nyc hab állagú alapozó -> Rossmann-> 1200 ft :DD
2/9 A kérdező kommentje:
És akkor ez jól fed? Ha igen akkor mindenképpen megkell vennem. És nem is drága. Köszönöm a válaszodat. :)
2013. aug. 31. 20:53
3/9 anonim válasza:
Nekem tökéletesen bevált :) 14 grammos de kevés is elég :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem minden megér 1 próbát. :)
2013. aug. 31. 21:08
6/9 anonim válasza:
Dermablend, Manhattan clearface - de ezek durván maszkszerűek, ha nem profin viszed fel.
Én perpill a Rimmel lasting finish alapozóra esküszöm, nem maszkos, korrektorral a csúnyább részeket is elfedi és ebben találtam megfelelő árnyalatot. :D
Dermablendet patikákban keress, a másik kettőt akármelyik drogériában szerintem, Müller, Rossmann, DM.
7/9 anonim válasza:
Az itt javasolt termékeket szerintem nézd meg a kremmania.hu oldalon, ott is nagyon sok vélemény van!:)
8/9 anonim válasza:
terra naturi camouflage, imádom mert erősen fed, tartós, olcsó (kb 1500 forint, Müllerben lehet kapni), nem okoz pattanásokat, és natúrkozmetikum. A hátrányok: alá kell hidratálni, fölé meg muszáj porpúdert tenni, csak világosabb árnyalatai vannak, tehát ha egész nyáron napoztál/szoliztál, vagy csak alapból van kreol bőröd, ez valszeg nem lesz neked való (bár van teszter, egy próbát megér)
9/9 anonim válasza:
La roche posay alapozója, 4500-5000 ft. környékén van, gyógyszertárban beszerezhető, korrektor sem kell mellé, és nekem nem maszkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!