Mit tegyek, ha az alapozó, amit rendeltem túl sötét?

vegyél egy olyan alapozót ami nagyon nagyon világos, és amikor alapozni akarsz tegyél mind a kettőből egy kicsit a kezedre, keverd össze, és kész is a jó árnyalat:)
vagy esetleg megpróbálhatod testápolóval felhígítani, de nem tudom, az mennyire segítene. nekem az első módszer bevált.

Azzal már nemtudsz semmit tenni!
Nehogy testápolóval higitsd!!!!!!!! Jesszus ezt a hülyeséget honnan vette az elöző iró!!?? :S
Ennyi erővel ha a keveréses módszert választanád akkor vehetnél egy normális színű alapozót!
Ezt pedig add el!:)

na ezért kell nem leszokni a személyes vásárlásról, és ezért fasság ezaz eröltetett netes vásárlás dolog.....
amúgy kend hidratálóba, de azsem a legjobb megoldás, mert attólmeg nemfog egyenletesen fedni.
a legjobb ha ezt odaadod vki másnak, temeg veszel egy újat, személyesen, egy drogériában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!