Lányok nektek milyen sminkjeitek vannak? ( 15-16 évesek főleg )

ömm, akkor lehet nekem kicsit sok cuccom van...
kb 10-15 alapozó (de van amiből már sokat elhasználtam, csak vettem újat... meg elég nehéz megtalálnom a jó színt, nagyon fehér vagyok...) 4-5 púder, kb 10 szemceruza, 5 tus, 10-15 szemhéjpúder paletta, 4-5 szempilla spirál, kb 20 rúzs, 5 szájfény, 5 korrektor, 2 pár műszempilla, 2 szemöldök ceruza, 2-3 pirosító, és sok-sok ecset... körömlakk kb 20 darab
most így leírva soknak látszik, de azért annyira nem sok :D

Avon BB krém (Shell árnyalat)
She púder (001es árnyalat?)
Manhattan zselés szemhéjtus
2 szemceruza (Avon, Manhattan)
Essence folyékony szemhéjtus (ilyen tollas :D)
Asszem Balea Peeling gélt használok, valamint egy 3 az 1ben cuccot, amit maszknak is lehet használni.
Körömlakkok, na az sok van. Színesekből 24 van, de ebből rendszeresen vagy 7-et ha használok, sokat régebbről (fél, egy év) tartottam meg. Van két alapozólakkom, az egyik az körömerősítős, azt használom. Fedőlakkból kettő. Valamint pár francia manikűrös cuccom (az említett körömerősítő alapozólakk, ilyen vágott végű ecsetes fehér, nagyon vékony ecsetes fehér, és sok sablon) bár magamnak nem tudom megcsinálni sajnos, anyukámét szoktam, valahogy a másik irányból könnyebb, ha nem a sajátomat kenem :)
15/L

Van egy alapozóm (maybelline affinitone), egy púderem (Rimmel Lasting Finish Minerals), a korrektorom épp most fogyott el. Legtöbbször korrektort használok púderral, alapozót ritkán. Majd tervezek venni egy másik púdert, mert ez sötét lesz a téli színemhez.
Van egy szemceruzám és egy szempillaspirálom, mindkettő avonos. Ezen kívül két szemhéjtusom, egy barna és egy fekete. Bár igazából a fekete már beszáradt. :D Van egy világos szemhéjfesték-krém szerűségem. Aztán pirosítóm, és két rúzsom. Mindkettő természetes színű. És van még 3 szájfényem. :)
Körömlakkom nem sok van, csak egy átlátszó, 2-3 pasztell.
Sosem rakok fel egyébként a leírtak közül mindent, szóval nem nézek ki agyonsminkeltnek.

Kozel 20 koromlakk :) szemcerkak, szajfenyek, 1 ruzs, korrektorok, spiral termeszetesen, par szemhejpuder...kb. ezek vannak nekem otthon....meg szeretenek venni egy jo alapozot, nem minden napra csak amikor nagyon nem akar olyan lenni a borom mint amilyennek en szeretnem :D
15/L

korrektor
alapozó
rúzs
szájfény
szájceruza
púder
ecset
pirosító
szemceruza
szemhélytus
szempillasmirál
szemöldök ceruza
szemhéjpúder
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!