Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok nektek milyen sminkjeit...

Lányok nektek milyen sminkjeitek vannak? ( 15-16 évesek főleg )

Figyelt kérdés
Ezalatt értem alapozó, szemfesték, rúzs, körömlakk......, sőt még az ilyen maszkokat meg hámlasztókat/radírokat is . :D Ha gondoljátok márkát is írhattok, de nem fontos :)
2013. aug. 28. 21:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

folyékony alapozó, szemceruza,szempillaspirál, szemhéjtus, szájfény, rúzst nem használok...arctonikot szoktam használni arctisztításra kb ennyi:)jah és eléggé sok körömlakkom van

16/L

2013. aug. 28. 21:53
 2/18 anonim ***** válasza:
Ő :D hát igazából én nem használok különösen sok sminket, kőpúder + korrektor, szempillaspirál, rúzs/szájfény nyárra, télen szemceruza ezek mellé. Alaklomkor komolyabb smink is akár meg alapozó. Köröm őőőő hát ebben csak márkát tudok írni szóval Sissi, Moyra, Avon. Egyéb bizbaszt meg mindig változóan :D
2013. aug. 28. 21:53
 3/18 anonim ***** válasza:

astor big boom szempillaspirál

maybelline szemceruza

maybelline affinitone alapozó

maybelline affinitone púder

max factor facefinity alapozó

avon korrektor

new york color smooth skin púder

essence silky touch pirosító.......

2013. aug. 28. 21:56
 4/18 anonim ***** válasza:

Alapozó, korrektor, fekete és fehér szemceruza, folyékony tus, essence-es zselés tus tusecsettel, szempillagöndörítő, szempillaspirál. Ami nem igazán smink az hidratálókrém, miteszereltávolító bőrradír és ilyen garnieres valami: [link]

Pénteken szeretnék egy normális púdert is venni végre:)16/L

2013. aug. 28. 21:58
 5/18 anonim ***** válasza:

én nagyon jó tanuló voltam így én sminkelhettem ahogy akartam, de ez nem azt jelenti, hogy bohócnak festettem magam ..

Nem használok semmi alapozót mert pattanásos vagyok, és szerintem amúgy sem tesz jót a bőrnek.

Auchan-ban szoktam venni szemhéjtust vagy tollat. Elsőként tollat majd átszoktam a tusra, vízállót, sokkal jobb. Mandula sötét barna szemem van kávébarna hajjal és erős szemöldökkel, kicsi macskaszemet szoktam, ballagásra hosszú vékonyat, nagyon jól állt! Ha nem húzom ki úgy, akkor csak simán tussal egy vékony vonalat, alul kb. a szemem közepéig szemceruzával majd 1 réteg szempillaspirál, megszárad és még egy réteg. Fülpiszkálóval és vízzel vagy a saját nyáladdal korrigálhatod a hibákat tökéletesen!

Nem vettem még semmi olyan márkás cuccot, tusokat és tollakat kipróbálom a helyszínen és azt veszem meg amelyiknek a legszebb színe, legjobb állaga van.

Ezenkívül ajakbalzsamot, hogy ne száradjon ki a szám, az epresnek csodás illata van!

15/L

2013. aug. 28. 21:59
 6/18 A kérdező kommentje:
megy a pacsi mindenkinek, és köszi a gyors válaszokat! :D Ma vettem nyc hab alapozót és annyira örülök neki :D végre valami, amit ha felteszek nem nézek ki úgy mint akin átment a szobafestő sárga festékes hengerrel :D
2013. aug. 28. 22:04
 7/18 anonim ***** válasza:
CC krém, Maybelline szempillaspirál, korrektor és szemhéjtusom van csak. Csak az első kettőt használom. Arcmaszkból/radírból csak saját készítésűt. Van még tonikom, de azt sem használom mindig.
2013. aug. 28. 22:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Körömlakkom sok van nagyon, néhány szájfényem és rúzsom van, de azokat nem szeretem. 16/L
2013. aug. 28. 22:26
 9/18 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok, NCY hab állagú alapozóm van sand beige árnyalatban, imádom:D Én szivaccsal szoktam felvinni, szerintem úgy a leghatásosabb.
2013. aug. 28. 22:40
 10/18 A kérdező kommentje:
nekem natural b. :D szivaccsal még nem próbáltam :D
2013. aug. 28. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!