Lányok nektek milyen sminkjeitek vannak? ( 15-16 évesek főleg )

folyékony alapozó, szemceruza,szempillaspirál, szemhéjtus, szájfény, rúzst nem használok...arctonikot szoktam használni arctisztításra kb ennyi:)jah és eléggé sok körömlakkom van
16/L

astor big boom szempillaspirál
maybelline szemceruza
maybelline affinitone alapozó
maybelline affinitone púder
max factor facefinity alapozó
avon korrektor
new york color smooth skin púder
essence silky touch pirosító.......

Alapozó, korrektor, fekete és fehér szemceruza, folyékony tus, essence-es zselés tus tusecsettel, szempillagöndörítő, szempillaspirál. Ami nem igazán smink az hidratálókrém, miteszereltávolító bőrradír és ilyen garnieres valami: [link]
Pénteken szeretnék egy normális púdert is venni végre:)16/L

én nagyon jó tanuló voltam így én sminkelhettem ahogy akartam, de ez nem azt jelenti, hogy bohócnak festettem magam ..
Nem használok semmi alapozót mert pattanásos vagyok, és szerintem amúgy sem tesz jót a bőrnek.
Auchan-ban szoktam venni szemhéjtust vagy tollat. Elsőként tollat majd átszoktam a tusra, vízállót, sokkal jobb. Mandula sötét barna szemem van kávébarna hajjal és erős szemöldökkel, kicsi macskaszemet szoktam, ballagásra hosszú vékonyat, nagyon jól állt! Ha nem húzom ki úgy, akkor csak simán tussal egy vékony vonalat, alul kb. a szemem közepéig szemceruzával majd 1 réteg szempillaspirál, megszárad és még egy réteg. Fülpiszkálóval és vízzel vagy a saját nyáladdal korrigálhatod a hibákat tökéletesen!
Nem vettem még semmi olyan márkás cuccot, tusokat és tollakat kipróbálom a helyszínen és azt veszem meg amelyiknek a legszebb színe, legjobb állaga van.
Ezenkívül ajakbalzsamot, hogy ne száradjon ki a szám, az epresnek csodás illata van!
15/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!