Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillaspirál alul és felül is?

Szempillaspirál alul és felül is?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még nem nagyon használtam szempillaspirált, de amikor kipróbáltam elég "durván" nézett ki. Van valami tanácsotok hogyan csináljam? Az nagyon furán néz ki ha csak felül festem ki? Mert alul elég hosszúak a szempilláim, a vége szőke és nővérem szavaival élve elég "csillagszemű juhászos" ha alul is végig kihúzom. Egyébként nagy váltás ha ezelőtt nem sminkeltem magam? (Pedig már 16 éves vagyok.) Feltűnő? Állítólag nagyon szép tud lenni. Segítsetek! Ti hogy csináljátok?

2013. aug. 28. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:

csináld úgy, hogy először felül (középen, belül majd kívül), itt áthúzhatod rajta többször is, míg olyan nem lesz amilyet szeretnél

ezután fesd ki csak alul és itt ne húzd át rajta többször, mert az úgy tényleg "csillagszemű juhászos" :D

mivel a festék nagy része már lejön miközben fent csinálod, alul nem lesz olyan nagyon erős

a szempillaspirál még nem nagy váltás, de azért ne csináld erősre

amúgy én is csak másfél éve kezdtem :)

17/l

2013. aug. 28. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Megfogadom a tanácsod :)
2013. aug. 28. 20:11
 3/7 anonim válasza:
Én csak felül festem ki mert nekem is hosszúak a szempilláim és zavarna és egyáltalán nem néz ki furán.
2013. aug. 28. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. aug. 28. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem semmiképpen nem néz ki furán, hogyha csak felül fested ki, csomóan úgy csinálják. Pl. én is, mert nagyon ritkán jön össze, mivel alapjáraton dúsak és hosszúak alul, egy rossz fél mozdulat, és máris pókláb lesz belőle. Aztán a "csillagszemű juhászos"/twiggys stílus egyeseknek jól áll(hat), de sokakon fura.
2013. aug. 28. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem változó, többnyire csak felül csinálom, alul pedig szempillasorba, vékony, halvány, kissé elmaszatolt szemceruzát rakok. Néha alul is szoktam spirálozni, akkor nem használok szemceruzát, és tényleg én is csak egyszer megyek át az alsó pillákon, nem frissen festékbe mártott ecsettel, hanem a rajta lévő maradékkal. Kicsit megszínezi a pillákat, hogy látszódjanak, de nem hosszítja, dúsítja drasztikusan, máskülönben tényleg csillagszemű juhászos lenne. :) Egyáltalán nem nagy váltás, valahol mindenki elkezdi :)

21l

2013. aug. 28. 23:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Sokat segítettetek! :)
2013. aug. 28. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!