Szempillaspirál alul és felül is?
csináld úgy, hogy először felül (középen, belül majd kívül), itt áthúzhatod rajta többször is, míg olyan nem lesz amilyet szeretnél
ezután fesd ki csak alul és itt ne húzd át rajta többször, mert az úgy tényleg "csillagszemű juhászos" :D
mivel a festék nagy része már lejön miközben fent csinálod, alul nem lesz olyan nagyon erős
a szempillaspirál még nem nagy váltás, de azért ne csináld erősre
amúgy én is csak másfél éve kezdtem :)
17/l
Nekem változó, többnyire csak felül csinálom, alul pedig szempillasorba, vékony, halvány, kissé elmaszatolt szemceruzát rakok. Néha alul is szoktam spirálozni, akkor nem használok szemceruzát, és tényleg én is csak egyszer megyek át az alsó pillákon, nem frissen festékbe mártott ecsettel, hanem a rajta lévő maradékkal. Kicsit megszínezi a pillákat, hogy látszódjanak, de nem hosszítja, dúsítja drasztikusan, máskülönben tényleg csillagszemű juhászos lenne. :) Egyáltalán nem nagy váltás, valahol mindenki elkezdi :)
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!