Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek nagyon csúnya, ha...

Szerintetek nagyon csúnya, ha az alapozó egy-két árnyalattal barnább, mint a bőröm színe?

Figyelt kérdés

Még tavasszal vettem egy alapozót, de a színét nagyon elnéztem, és szólt a nővérem, hogy inkább ne viseljem, mert úgy nézek ki benne, mint aki szolizott. El is tettem, ma azonban eszembe jutott, hogy jééé, nekem van még egy alapozóm. Mivel nyár van, és barnább a bőröm, arra gondoltam, hogy elhasználnám, hogy ne menjen tönkre közben. Magamre kentem, de még így is egy nagyon picit barnábbnak érzem a bőröm színétől.

Szerintetek ciki lenne így kimenni az utcára? Vagy kuka? Annyira nem volt drága alapozó, de mivel pénzt adtam érte, sajnálom eldobni...

2013. aug. 24. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem feltétlenül csúnya csak furán néz ki, ha pl. a nyakad világosabb az arcodnál
2013. aug. 24. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
eszedbe ne jusson, nagyon ostobán néz ki, olyan mint egy maszk, és fel fog tűnni nagyon. add oda valakinek, vagy tényleg dobd ki, de ne csinálj magadból hülyét csak azért hogy ne menjen kárba.
2013. aug. 24. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz, igen.

Ha nem akarod kidobni, akkor vegyél a szükségesnél egy árnyalattal világosabb alapozót, és keverd a kettőt, hogy megfelelő legyen az árnyalat.

2013. aug. 24. 16:04
 4/5 minipiglet válasza:
igen, az elég gáz ha sötétebb mint a böröd.
2013. aug. 24. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szép. Én is jártam így sajnos, hogy a Max Factor Facefinityből a legvilágosabb is konkrétan barnának néz ki rajtam. Nem volt olcsó, sajnálnám kidobni, így keverem a Helia-D világos BB krémmel, mert az meg ilyenkor nyáron talán még világos is lenne (meg önmagában amúgy is használhatatlan, olyan rossz). Egész nyáron ezt használtam, 2/3 rész BB-hez 1/3 rész alapozó, teljesen jól működik. Már lassan elfogy szerencsére. Ha van valami világosabb alapozód nyugodtan próbáld meg keverni őket.
2013. aug. 25. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!