Mennyibe kerül egy jó minőségű szemöldök ceruza? Hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Szőkés barna hajam van, szeretnék szemöldök ceruzát. A DM-be lehet kapni, vagy a Rossmanba? És mennyibe kerül?2013. aug. 23. 17:45
1/6 anonim válasza:
Szőke vagyok és Essence szemceruzát használok, a legvilágosabb színűt. Ez tökéletes és tartós. Nem tudom pontosan, hogy mennyibe kerül, de 400-600 Ft között van. Nálunk csak a Rossmannban lehet kapni Essence cuccokat, de a Müllerben is van Essence, illetve van ahol a DM-ben is.
2/6 xshorty válasza:
nekem a catrice-é váltak be. de ha nagyon világos a szemöldököd, lehet nincs a te színedben.
3/6 A kérdező kommentje:
Világos barna a szemöldököm, csak szeretném jobban láthatóvá tenni, köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. aug. 24. 17:27
4/6 xshorty válasza:
[link] itt is jó véleménnyel vannak róla. szerintem ez elég világos barna. de ha az zavar, hogy nem sűrű (mármint nem értem nagyon, mit értessz az alatt, hogy szeretnéd láthatóvá tenni. vagy túl világos vagy ritka. gondolom.) akkor ha ricinus olajjal minden este bekened/átkened (reggel lemosod persze) egy szemöldökfésűvel/szempillaspirál kefével sűrűbb lesz és erősebb, ugyan ez vonatkozik a szempillákra is.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó, sokat segítettél! Kenegetem is, látszik a változás, de szeretnék láthatóvá, és szép ívet a szemöldökömnek, csak itt a színekkel van gond, szóval nem tudom, hogy fogom majd megvenni :)
2013. aug. 25. 18:28
6/6 xshorty válasza:
ha abszolút nem találsz olyat, ami passzol, akkor egy matt szemhély púder is annyit szolgál. és abból tényleg rengeteg féle/fajta van. csak akkor még vegyél hozzá ecsetet, ha nincs semmilyen vékonyabb (mint amilyet zselés szemhéjtushoz használnak) de mindenképp ceruzát akarsz [link] itt nézelődhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!