Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan válasszak rúzst?

Hogyan válasszak rúzst?

Figyelt kérdés

Szeretném megvenni életem első rúzsát, de fogalmam sincs milyen szín állna jól.

Mi alapján válasszak?

A hajam, arcom, szemem színe ilyesmi: [link]

[link]

Mi az ami vállalható egy huszonévesnek suliba, hétköznapokra?

Ötleteknek, képeknek örülnék.

Köszi lányok!

2013. aug. 22. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
a nude rúzs az nagyon szép(szerintem)és nem is túl feltűnő ráadásul mindenkinek jól áll.Testszíne van de matt és nem olyan mint egy szájfény.
2013. aug. 23. 16:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Ühüm, ez tetszik: [link]

Köszi!

2013. aug. 23. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen színt szeretnél? Élénk, visszafogott, fényes, csillámos, matt? Rendes rúzs vagy ajakfilc/tinta?
2013. aug. 24. 22:08
 4/7 anonim válasza:
ha inkább visszafogott típus vagy akkor valami halvány színt válassz. ha világos a bőröd akkor például egy halvány barackszín tökéletesen illik hozzá
2013. aug. 24. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Mattot mindenképp.

Az ilyen színek is tetszenek [link]

De nem tudom hogy működik ez, hogy szoktak lányok rúzst választani. Ott a drogériában a minitükör előtt kifestik magukat teszterrel vagy mi?

Egy semleges nude-ot mindenképp veszek, de azért jó lenne egy őrültebb szín is.

2013. aug. 25. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a kezemen szoktam kipróbálni, nem szívesen kenek a számra a teszterből.. Ha jó minőségű rúzst szeretnél olcsón akkor próbáld meg a catrice rúzsait, nagyon szuperek és nem is túl drágák.. Nekem semleges/hideg tónusú a bőröm, és a catricetől élénkebb színek közül a my red card-ot szeretem, ami egy nagyon szép hideg(szerű..) árnyalatú élénk vörös. Még nagyon szép a tell me a berry tale is de az sajnos már nem kapható :( Ráadásul lehet, hogy elsőnek túl merész lenne, ugyanis lila...

Visszafogottabb színek közül lehet jó a princess peach, ami vékony rétegben felkenve nagyon szép barackos szín, vastagabban ne kend fel, mert úgy neon narancs lesz.. :D Nude színből nekem egy alverde rúzs van, most nem ugrik be hirtelen mi az árnyalat neve, de nagyon szép és jó krémes is.

Ezek nem teljesen matt rúzsok sajnos, hanem van egy kis fényük, de nem kifejezetten fényes rúzsok, hanem csak átlagos, krémes fényük van, mint egy rendes rúzsnak. Nem csillámos egyik sem.

2013. aug. 29. 01:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Vettem! Rimmel Kate Moss verziót. Tök jó.

Nem volt nagy választék, Rossetto-t választottam.

Tartós, szép színű, szuper illata van. Egy pirosra meg egy nude-ra is beruházok.

2013. szept. 5. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!