Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » MATT HATÁSÚ RÚZSt hol tudok...

MATT HATÁSÚ RÚZSt hol tudok venni?

Figyelt kérdés
légyszi ha tudtok nekem ajánlani, írjátok meg az üzletet és az árat is, ahol beszerezhetném
2013. aug. 17. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Mac 5600

igazából mást nem nagyon tudok:( (de ez elég drága:/ )

2013. aug. 17. 13:47
 2/8 A kérdező kommentje:
ennél valamennyivel olcsóbban meg szeretném úszni, hátha ... :)de azért köszönöm :)
2013. aug. 17. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Sajnos nem tudom, hogy hol lehet kapni és mennyiért, de ilyet keresek én is :/

2013. aug. 18. 10:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem is nagyon tetszik, erre vadászok már egy jó ideje :) Müllerben van de 10 ezer fölött azt hiszem, annyit nem szeretnék kiadni egy rúzsért :D
2013. aug. 18. 12:17
 5/8 xshorty ***** válasza:
mac rúzsok 5-6 ezer forint körül vannak. nem tudom te milyet láttál 10 fölött. :D
2013. aug. 23. 01:26
 6/8 A kérdező kommentje:
nem kell bunkózni, miért ne láthattam volna...csupán egy kérdést tettem fel, ha nem szeretnél rá válaszolni és nem adsz hasznos tanácsot, fölösleges komizni sztm :D
2013. aug. 23. 12:58
 7/8 xshorty ***** válasza:

az olcsóbb kategóriásoktól elkezdve a high-end márkákig, szinte mindenhol vannak matt rúzsok. drogériákban lehet őket vásárolni, vagy külön a márkának felállított üzletekben.

btw nem "bunkózásnak" szántam, és szerinten hasznos, ha tudod egy talán megvásárolandó termék árát "sztm".

2013. aug. 23. 23:19
 8/8 A kérdező kommentje:
igen , ez már egy hasznos komment volt, köszönöm !
2013. aug. 24. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!