MATT HATÁSÚ RÚZSt hol tudok venni?
Figyelt kérdés
légyszi ha tudtok nekem ajánlani, írjátok meg az üzletet és az árat is, ahol beszerezhetném2013. aug. 17. 11:05
1/8 anonim válasza:
Mac 5600
igazából mást nem nagyon tudok:( (de ez elég drága:/ )
2/8 A kérdező kommentje:
ennél valamennyivel olcsóbban meg szeretném úszni, hátha ... :)de azért köszönöm :)
2013. aug. 17. 17:28
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem is nagyon tetszik, erre vadászok már egy jó ideje :) Müllerben van de 10 ezer fölött azt hiszem, annyit nem szeretnék kiadni egy rúzsért :D
2013. aug. 18. 12:17
5/8 xshorty válasza:
mac rúzsok 5-6 ezer forint körül vannak. nem tudom te milyet láttál 10 fölött. :D
6/8 A kérdező kommentje:
nem kell bunkózni, miért ne láthattam volna...csupán egy kérdést tettem fel, ha nem szeretnél rá válaszolni és nem adsz hasznos tanácsot, fölösleges komizni sztm :D
2013. aug. 23. 12:58
7/8 xshorty válasza:
az olcsóbb kategóriásoktól elkezdve a high-end márkákig, szinte mindenhol vannak matt rúzsok. drogériákban lehet őket vásárolni, vagy külön a márkának felállított üzletekben.
btw nem "bunkózásnak" szántam, és szerinten hasznos, ha tudod egy talán megvásárolandó termék árát "sztm".
8/8 A kérdező kommentje:
igen , ez már egy hasznos komment volt, köszönöm !
2013. aug. 24. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!