Tudtok viszonylag olcsó és TARTÓS rúzst ajánlani? (Csókállót. )
Nincs sok pénzem, de szeretek adni magamra. Sajnos a MAC és társai bár vonzók, szóba sem jöhetnek. Tudom, hogy ilyeneken elvileg nem érdemes spórolni, de tényleg nem engedhetem meg magamnak az 5-6 ezer forintos rúzsokat, viszont imádom őket, szerencsére már megtaláltam a nekem megfelelő árnyalatokat is. Maybelline rúzsom van jelenleg, viszonylag tartós, és marha jól áll, de ha a barátommal találkozom, akkor nem szeretem használni, mert mindig összekenjünk vele egymást..pedig pont neki akarnék tetszeni.
Szóval a kérdésem: Létezik egyáltalán csókálló rúzs? Ha igen, akkor van esély arra, hogy max. 3 ezer forintért tudok venni? Ha igen, akkor milyen márkát ajánlanátok?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszönöm a választ!
És ez tényleg csókálló? : )
az egyik barátnőm avonos rúzst használ, ezt: [link]
állítása szerint nagyon tartós, nem kenődik
Szia tudom hogy későn de azért megírom
Max factor lipfinity rúzs nagyon iszonyúan tartós még másnap reggel is alig jön le viszont 3-4 ezer forint kötött van de nagyon megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!