Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok akik othon gyantaztok....

Csajok akik othon gyantaztok. Mivel es hogyan?

Figyelt kérdés

Termek markara vagyok kivancsi :)

meleg vagy hideg gyantaval?

s mit csinaltok gyantazas elott,illetve utanna...... [borradiroazas,testapolo stb]

2013. aug. 22. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Piacon kapható zöld színű patronos meleggyantát használok, ezerszer többet ér, mint a Veet és társai... Előtte letusolok meleg vízzel, kicsit átdörzsölöm a felületet, majd behintőporozom. Szőrnövekedés irányába kenem, ellentétesen lerántom. Csipesszel kiszedem a maradékot. Miután kész, erre a célra alkalmas balzsamot használok. Pár óra múlva újra tusolok, utána testápolózom. Egy napig nem lehet napoztatni!
2013. aug. 22. 19:02
 2/8 A kérdező kommentje:

ilyesmit mondsz????

[link]

ezek kozt [szinek ] mi a kulombseg?

ezt hogy viszed fel?kel gep ehez?

2013. aug. 22. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, ilyenre gondoltam, csak zöld színben. A szín az összetételbeli különbségre utal.

Az ilyen patront fel kell melegíteni mikróban folyós állagúra. Meleg lesz, ezért valamivel fogd meg, de később akár hozzá is szokhatsz, én szabadkézzel fogom meg. Fejjel lefelé fordítva megnézed, hogy milyen az állaga. Ha folyik kifele, akkor túl forró, hagyd egy kicsit hűlni. Ha nem folyik, de elég meleg, akkor kend fel, ahogy írtam. Hagyd egy picit száradni, majd alaposan símitsd rá a lehúzócsíkot. Utána határozott mozdulattal rántsd le.

Amúgy elsőnek ajánlanék neked egy kozmetikust, aki megcsinálja és így látni fogod, hogy hogyan is kell csinálni, így majd tudod otthon egyedül, mert azért vigyázni kell, mert lehet égési sérülésed, meg ha rosszul rántod le, ráncigálod, húzogatod, akkor véraláfutásos lehetsz.

2013. aug. 22. 22:25
 4/8 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a tanacsodat :)

meg egy annyit szeretnek kerdezni,hogy kb hany napig erezheto a simasag?

2013. aug. 23. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez tényleg csak a szőrtípusodtól függ. Nálam egy hétig teljesen sima, de még a második héten is nagyon szép. Lehet neked kitart egy hónapig is.

Én mindig úgy csinálom, hogy akkor növesztem, amikor menstruálok, hiszen előtte héten és azon a héten sokkal fájdalmasabb a gyantázás, meg nagyobb az esély szőrbenövésre. Megnövesztem, majd ha elmúlt, utána leszedem. :) Amúgy a gyanta nagyon hatásos dolog, észrevehetően elgyengülnek a szálak és egyre csak ritkul a szőr. Anya 10 éve gyantáz, nála alig van pár szál, ami 3 havonta gyantáz ki. Nekem 2 év alatt kikopott a fele. Szóval megéri a fájdalmat és a macerázást! :)

2013. aug. 23. 11:47
 6/8 A kérdező kommentje:
"erre a célra alkalmas balzsamot használok" milyet? :D vagy melyikek az "erre a célra alkalmas"-ak? :)
2013. aug. 25. 10:32
 7/8 A kérdező kommentje:
a hintopor is erre a celre megfelelo kel legyen? vagy az lehet akar babaknak valo is?
2013. aug. 25. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:

A hintőpor bármilyen lehet, babáknak való is.

Most nem vagyok otthon, nem tudok pontos balzsamot mondani, de bármelyik drogériába ha bemész, találni fogsz gyantázás utáni nyugtató készítményeket. :) A lényeg, hogy hűtsön és fertőtlenítsen.

2013. aug. 25. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!