Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, a sminklemosót lehet...

Csajok, a sminklemosót lehet helyettesíteni (hatásosan) valamivel?

Figyelt kérdés
Mondjuk testápolóval? Tudom hogy a szem környéke igen érzékeny és hogy nem lehet rá bármit használni... De ha lehet helyettesíteni akkor most nem adnék ki pénzt külön sminklemosóra (csak ha muszáj)
2013. aug. 20. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Testápolóval nehogy próbálkozz!!! Egyik barátnőmnek begyulladt és feldagadt tőle a szeme...

[link]

2013. aug. 20. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
én nedves törlőkendővel szoktam letörölni a szememről a festéket. full lejön, nem is irritál valamint szerintem olcsóbb mint a sminklemosó.
2013. aug. 20. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Én mindig is az arckrémemet használtam, soha nem lett tőle bajom, és szépen lejön.
2013. aug. 20. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Pisivel szoktam és utánna egy kevés langyosvíz!
2013. aug. 20. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
aromás hígító
2013. aug. 20. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán sminkelek, nincs is itthon sminklemosóm, csak langyos vízzel lemosom az arcom és annyi. Persze ha sok sminket teszel fel, lehet, hogy macerás lenne csak vízzel.
2013. aug. 20. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Babaolaj.
2013. aug. 20. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
A legjobb szerintem a nedves törlőkendő. Mindennap sminkelem magam, és minden este nedves törlőkendővel szedem le a sminkem. Nagyon jól leszedi, és felfrissíti az arcom.
2013. aug. 20. 17:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, ki fogom próbálni őket :) Pláne amit az első linkelt, ez a tejes sminklemosás egészen lázba hozott kíváncsi leszek hogy működik-e :D

Törlőkendő is van itthon... tényleg köszi nektek :)

2013. aug. 20. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
olivaolaj is jó :-) és nagyon puha lesz a bőröd
2013. aug. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!