Csajok, a sminklemosót lehet helyettesíteni (hatásosan) valamivel?
Figyelt kérdés
Mondjuk testápolóval? Tudom hogy a szem környéke igen érzékeny és hogy nem lehet rá bármit használni... De ha lehet helyettesíteni akkor most nem adnék ki pénzt külön sminklemosóra (csak ha muszáj)2013. aug. 20. 13:57
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
én nedves törlőkendővel szoktam letörölni a szememről a festéket. full lejön, nem is irritál valamint szerintem olcsóbb mint a sminklemosó.
3/10 anonim válasza:
Én mindig is az arckrémemet használtam, soha nem lett tőle bajom, és szépen lejön.
4/10 anonim válasza:
Pisivel szoktam és utánna egy kevés langyosvíz!
6/10 anonim válasza:
Én nagyon ritkán sminkelek, nincs is itthon sminklemosóm, csak langyos vízzel lemosom az arcom és annyi. Persze ha sok sminket teszel fel, lehet, hogy macerás lenne csak vízzel.
8/10 anonim válasza:
A legjobb szerintem a nedves törlőkendő. Mindennap sminkelem magam, és minden este nedves törlőkendővel szedem le a sminkem. Nagyon jól leszedi, és felfrissíti az arcom.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni őket :) Pláne amit az első linkelt, ez a tejes sminklemosás egészen lázba hozott kíváncsi leszek hogy működik-e :D
Törlőkendő is van itthon... tényleg köszi nektek :)
2013. aug. 20. 17:29
10/10 anonim válasza:
olivaolaj is jó :-) és nagyon puha lesz a bőröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!