Egy tartós körömfestési technika érdekelne. De viszont nincs alap átlátszó fedőrétegű lakkom esetleg lehet helyettesíteni valamivel?
Figyelt kérdés
#körömfestési technika
2013. júl. 9. 18:49
1/6 anonim válasza:
Előbb írni tanulj meg!Olyan szó nincs, h "De viszont" így nem kezdünk mondatot!!
2/6 A kérdező kommentje:
Jólvan de akkor más tipp esetleg? valaki aki normális választ ad?
2013. júl. 9. 20:14
3/6 anonim válasza:
Szerintem is teljesen értelmetlen a kérdésed.
Mivel gondolod helyettesíteni a lakkot, vagy mi van? :D Elmész és veszel egyet, akkor lesz, és nincs több probléma.
4/6 Joy Turner válasza:
Mivel szeretnéd helyettesíteni? Most komolyan mire gondoltál?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak ötleteket vártam hogy írtok mert nem mindenki olyan nagyon gazdag meg minden mint egyesek... esetleg egy márványszínűvel ami kicsit átlátszó?
2013. júl. 12. 17:07
6/6 anonim válasza:
A One Step CrystaLac-hoz nincs szükség alap és fedőrétegre. Készletben is megveheted 1 színnel és az összes szükséges kellékkel, így ráérsz később más színeket beszerezni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!