Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy tartós körömfestési...

Egy tartós körömfestési technika érdekelne. De viszont nincs alap átlátszó fedőrétegű lakkom esetleg lehet helyettesíteni valamivel?

Figyelt kérdés

#körömfestési technika
2013. júl. 9. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Előbb írni tanulj meg!Olyan szó nincs, h "De viszont" így nem kezdünk mondatot!!
2013. júl. 9. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Jólvan de akkor más tipp esetleg? valaki aki normális választ ad?
2013. júl. 9. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is teljesen értelmetlen a kérdésed.

Mivel gondolod helyettesíteni a lakkot, vagy mi van? :D Elmész és veszel egyet, akkor lesz, és nincs több probléma.

2013. júl. 9. 21:25
 4/6 Joy Turner ***** válasza:
Mivel szeretnéd helyettesíteni? Most komolyan mire gondoltál?
2013. júl. 12. 07:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak ötleteket vártam hogy írtok mert nem mindenki olyan nagyon gazdag meg minden mint egyesek... esetleg egy márványszínűvel ami kicsit átlátszó?
2013. júl. 12. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
A One Step CrystaLac-hoz nincs szükség alap és fedőrétegre. Készletben is megveheted 1 színnel és az összes szükséges kellékkel, így ráérsz később más színeket beszerezni hozzá.
2014. márc. 31. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!