Industrial piercinget hogy kell mozgatni?
Figyelt kérdés
a golyonál fogjam meg és forgassam vagy hogy?2013. aug. 22. 16:05
2/11 anonim válasza:
Ipari piercing? Az kemény... 3 munkás művezetői segítséggel teszi a helyére?
3/11 anonim válasza:
sehogy ne mozgasd!!!!!!!!! piercinget nem kell mozgatni!!!
4/11 A kérdező kommentje:
2válaszolo..hahaha nagyon vicces.-.-
3.válaszolo:a piercinges aztmondta forgassam benne,kulonben beleragad:O
2013. aug. 24. 12:48
5/11 anonim válasza:
hol csináltattad?? nekem azt mondták hogy nem szabad. ha bgyógyul akkor már lehet.
6/11 anonim válasza:
3. válaszoló voltam írj privátban.
7/11 A kérdező kommentje:
nekem pedig azt mondta a piercinges,hogy csavargassam benne egy kicsit,mert beleragad
2013. aug. 24. 13:41
8/11 anonim válasza:
nem csak azért kell csavargatni, hanem ezért is, mert míg be nem gyógyul váladékozik és azt csak úgy tudod rendesen kitisztítani a lyukakból, plusz, hogy ne tokosodjon be az egész.
9/11 A kérdező kommentje:
natessék..mondtam én,hogy kell forgatni..
2013. aug. 24. 13:46
10/11 anonim válasza:
én egy szóval nem írtam, hogy nincs igazad Kérdező :)
csak szerintem ez elég egyértelmű, plusz mivel új dolog, az ember akarva akaratlanul piszkálja, ügyel rá, tisztogatja és ezek nincsenek mozgatás nélkül.
én még úgy is megszoktam mozgatni, hogy előre-hátra megtolom egy kicsit. semmi baja nem lesz ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!