1/5 anonim válasza:
Nem vagyok fodrász úgyhogy nem biztos!
Szerintem 5 ezer alatt van! :)
Esküsőre lesz?
12/l
2/5 A kérdező kommentje:
Nem esküvőre, hanem szalagavatóra szeretném. :)
2013. aug. 23. 21:53
3/5 dominika72 válasza:
Eu nagyon szép :) Jó választás :) Nem lehet túl drága mivel egyszerű parketta fonás meg egy fél parketta, mongyuk ez munkadijtol meg fodrásztol is függ, de szerintem ha kicsit gyakorolnám nekem is menne. Nem lehet tul drága :)
4/5 anonim válasza:
Az 1-es vagyok! Nagyon szép hajad lesz akkor! ;-)
Mondjuk hogy ha anyudnak/Neked/barátnődnek jó a kézügyessége akkor simán el tudjátok készíteni otthon is! :-P
5/5 A kérdező kommentje:
Hát.. anyukámra nem bíznám, barátnőim meg nem jók ebben :D A sima fonás még megy, de a parketta nem igazán, még a a nővéreimnek sem. Úgyhogy erre gondoltam, bár majdnem seggig érő hajam van, nem tudom abból kivitelezhető-e :D
2013. aug. 27. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!