Hol, kinél, mennyiért tudnám eladni hajamat?
Figyelt kérdés
Fehérváron, Veszprémben, Pécsen, esetleg postai úton adnám el. Szombaton megyek fodrászhoz, aki levágja. Kb. 40 centis lesz, vastag szálú, sosem volt festve, és elvileg mély-szőke (én barnának mondanám, de azt mondták szőke, mert szőkén csillan rajta a fény), a vége pár szálat leszámítva nem töredezett.
Rákerestem a neten, a postai úton való megoldás lenne a legszimpatikusabb, csak még sosem adtam el, nem tudom, mennyit érhet, és nem akarom, hogy miután eladtam, az után derülne ki, hogy mondjuk a dupláját is kaphattam volna.
Nincs valakinek tapasztalata, hogy hol érdemes elkezdeni, vagy esetleg meg tudná mondani, hogy kb. mennyit érhet a hajam?
Köszönöm!
2013. júl. 10. 16:57
1/1 anonim válasza:
Aprod,jofogás,vatera/facebook csoport/ Viszont sokan a számlát kérnek,meg garanciát!Szóval ha ezeket nem tudod biztosítani sok esélyed nincs!De fodrászok is vesznek be hajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!