S. O. S. Hogyan készüljek gimire (több lent)?
Figyelt kérdés
Szóval, idén megyek gimibe, tényleg jó kis osztályunk lesz, de nem találom magam szépnek, ki szeretnék hozni magamból a maximumot, esetleg egy kis sminkturbót is bevállalnék(szeretném hangsúlyozni a hangsúlyoznivalót [jajj de szépen fogalmazok:D], ezért kérném a segítségeteket, aki esetleg bevállalja, hajlandó lenne nekem leírni, milyen haj, milyen típusú, színű, smink állna jól nekem, illetve milyen ruha?
Tudom, nem egy könnyű meló, de végtelenül hálás lennék egy objektív, kicsit is hozzáértő, akár felnőtt véleménynek.
Köszönöm szépen, további szép estét!
Aki bevállalná, az írjon privát üzenetet.
2013. aug. 21. 20:37
1/2 szilike0033 válasza:
Szerintem haj ügyben menj el egy jó fodrászhoz majd ő tudja mi a tuti. Öltözködésben a sportos- elegáns tökéletes szerintem farmer sportcipő csinos póló. A farmert tudod kombinálni szép nőies felsőkkel magas sarkúval ha veszel egy fekete farmert meg egy fehér blúzt az már jó ünneplősnek is. Sminkből alapozó nem szükséges ha szép az bőröd. Kis szemceruza szempillaspirál szinte kötelező!:D És a sportos-elegáns szetthez háti táska is megy meg trex tatyó is. Rélem tudtam segíteni.
2/2 anonim válasza:
Küldj képet magadról és megpróbálok segíteni :) Ausztriából vagyok, 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!