Bogyós orr piercingem van, és nem tudom kivenni, kitépni meg nem akarom, mert fáj. Nem lehet valamivel levágni róla a bogyót?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 11:14
1/12 anonim válasza:
Talpas piercingről van szó? A legvégsőbb megoldás hogy szakemberrel kiszedeted (neki van erre alkalmas eszköze).
2/12 A kérdező kommentje:
Bogyós végű orr piercingről van szó... hiába próbálom nem tudok kihúzni, mert az a piercing végén a bogyó nagyobb, mint a piercing szára
2013. aug. 21. 15:59
3/12 anonim válasza:
Nincs piercingem, de a bogyót nem lecsavarni kell? :D
4/12 anonim válasza:
Azt a legnehezebb kivenni :/
Márpedig szorítsd össze a fogaidat és szépen finoman húzd ki, esetleg a belső részt krémezd be egy kicsit attól könnyebben fog csúszni.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem lecsavarós a vége. Én olyan piercinget még nem is láttam :)
Már mindent próbáltam , be is gyulladt annyit piszkáltam :(
2013. aug. 21. 17:24
6/12 anonim válasza:
Cserélni akarod vagy végleg kivenni? Ha nem megy menj és vetesd ki szakemberrel :/
7/12 A kérdező kommentje:
Cserélni akarok .... bogyós végűt többet nem teszek bele. Aztán lehet a kampós zavarni fog
2013. aug. 21. 19:57
8/12 anonim válasza:
Nem fog az sokkal jobb! A krémezésen és a szakemberen kívül más ötletem nincs :/
9/12 A kérdező kommentje:
Vadhús is minden héten előjön :/ Ezüst piercing van benne. Mondták cseréljem aranyra
2013. aug. 21. 22:39
10/12 anonim válasza:
Bioplastra (szilikon) vagy titánra cseréld! Egyébként sokszor nem az anyag miatt képződik vadhús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!