Milyen sminket ajánlotok?
Olyan termékekre vagyok kíváncsi ami nálatok bevált, amit érdemes megvenni. Lécci írjátok le hol kapható! Ezekre lenne szükségem:
-korrektor és/vagy színezett hidratálókrém (a bőröm vegyes, fedése jó legyen a karikák, mitesszerek és kevéske pattanás ellen)
-szemhéjtus amivel vékony vonalat lehet húzni
-rúzs,szájfény
-szempillaspirál
Köszi!

színezett hidratálókrémnek sztem a BB krém,azt sokan dicsérik,és olyan könnyed is szóval lélegzik a bőr,én személy szerint még nem próbáltam,én az astor perfect stay alapozóját használom,szépen fed,és tartós is a szalagavatós sminkemnél is ezt használtam
szemhéjtusnak én miss sportyt használok,ez egy ilyen folyékony kis tus,de vannak akik azt mondják hogy zselés tussal könnyebben lehet szép tusvonalat húzni,nekem mondjuk bevált az enyém is,de tény hogy kell gyakorolni mire tökéletesen fog menni
szempillaspirálnak szintén a miss sporty különbő változatait használtam(colossal volum,pump up booster),hosszabítja a pillákat és nem is drága
rúzst nem nagyon kedvelem,főként csak ajakápolót használok,de ha mégis akkor van egy ilyen avon-os palettám,6 szín van benne és van hozzá kis ecset,vagy pedig szintén miss sporty-nak vannak ilyen kis tubusos szájfényei, [link] ilyenem van csak más árnyalat,egyébként az íze is nagyon jó meg az illata:))

én az avon extra lasting cuccait használom,mert tényleg tartósak,ajánlom neked is. Van szempillaspirál,rúzs,tus is. Piros csomagolás,megfizethető ár.
Én szempillaspirálból az oriflames wonder lash mascarát használom. Ha hosszú pillákat akarsz,ez a legjobb meg az avonos super extend extreme. Ha dúsat akarsz,az avonos super shockot ajánlom,abból van vízálló is.
Szìnezett hidratáló krémet szintén az avonból rendeltem,solutions vip szìnezett hidr.krém. Ha zsíros a bőröd,nem ajánlom,de erre a vegyesre szerintem jó.
Korrektort nem használok,de megfelelő bőrtisztìtás mellett nem is kell..én a Clearskin cuccokat használom,nekem bevállt.
Nem vagyok tanácsadónő,nem reklám miatt írtam az avont,csak a minőség és jó ár miatt avonos cuccokat használok.
Jó,hogy megtudtam tőled,hogy a BB krémek nem jók,most vettem volna!:D
17/L

Ja nem,te csak azt hallottad,nem mind jó. Akkor lehet mégis veszek.
Visszatérve az extra lasting rúzs kibír nálam néhány ivást,suliba,futáshoz szoktam felkenni. Szebb,ha használsz szájkontúrceruzát is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!