Milyen színű sminket ajánlotok?
Világosbarna hosszú göndör hajam van, de fényviszonytól függően van benne némi szőke vagy vörös beütés.
A szemeim hangulatomtól függően barna vagy zöld, ill. ennek a keveréke. Párom szerint egyszerűen zörna.
Milyen színű szájfényt ill.rúzst használjak és milyen színű szemfestékek állnának a legjobban?
20L
Zörna..hát ez aranyos! :)
Ugyanolyan típus vagyok hajra és szemre mint te. Nekem jól állnak a föld színei szemhéjpúderben. A bézsek, a zöldek és a lilák nagyon jól állnának, de ugyanilyen jó választás lehet egy bronz vagy ezüst szemhéjpúder. A lényeg hogy ne túl hivalkodó színeket válasz! Emelje ki a szemed a smink, de ne nyomja el!
Az ajkaidon jól mutathatnak a világos rózsaszínes, barackos színek. De a bogyók árnyalatai is bejöhetnek ebbõll viszont lehetõleg hideg árnyalatút válassz, hacsak nincsenek hófehér fogaid.
Bõrszíntõl is függ mennyire áll jól az adott smink, de ezek általában a mi "típusunkban" befutók! :)
Remélem segítettem!
köszönöm szépen, mindenképp megfogadom és ki fogom próbálni!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!