Körömdíszítéshez tanács?
Néha ilyenre szoktam megcsinálni a saját körmöm. Lefestem átlátszóval az elejét, belemártom a csillámporba, lesöprögetem a felesleget, majd az egészen átmegyek átlátszóval. Viszont a körmöm elején így is érdes (vagy nem is tudom, hogy mondjam) marad egy kicsit a csillámtól. Ha utána átmegyek rajta többször átlátszóval az elején, akkor is érzem még. Karcolja a bőröm is.
Hogyan tudnám megcsinálni jó simára? Szerintetek, ha körömlakkba keverném a csillámot, akkor jobb lenne? :)
Nem az én körmöm van a képen :)
Itthon levegőre száradó porcelánporaim van csak. Lehet azzal kellene megpróbálnom akkor. Köszi! :)
Szia!
Ismerős érzés, bár én nem ilyen csillámmal próbálkoztam, na mind1...
A csillámport leginkább műkörömre használják, mert ahhoz annyi lakkréteg és reszelés szükséges, hogy a végén nem áll ki és nem is érződik a csillámpor a körmön.
Szóval azt ajánlom, hogy csillámpor helyett próbálkozz meg a csillámszállal. Ezzel is tudsz a képen látható módon "francia-véget" festeni, viszont nem lesz annyira érdes a körömfelületed.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!