Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Körömdíszítéshez tanács?

Körömdíszítéshez tanács?

Figyelt kérdés

[link]

Néha ilyenre szoktam megcsinálni a saját körmöm. Lefestem átlátszóval az elejét, belemártom a csillámporba, lesöprögetem a felesleget, majd az egészen átmegyek átlátszóval. Viszont a körmöm elején így is érdes (vagy nem is tudom, hogy mondjam) marad egy kicsit a csillámtól. Ha utána átmegyek rajta többször átlátszóval az elején, akkor is érzem még. Karcolja a bőröm is.

Hogyan tudnám megcsinálni jó simára? Szerintetek, ha körömlakkba keverném a csillámot, akkor jobb lenne? :)

2013. aug. 20. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
a képen gondolom nem a te körmöd van,nekem haonló műköröm volt készítve szalagavatóra,abban is így csillám volt,asszem valami gélt kent hegyé a körmös utána reszelővel lecsiszolta kicsit,de nem tudom hogy ezt magadnak hogy tudnád megcsinálni
2013. aug. 20. 09:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem az én körmöm van a képen :)

Itthon levegőre száradó porcelánporaim van csak. Lehet azzal kellene megpróbálnom akkor. Köszi! :)

2013. aug. 20. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerős érzés, bár én nem ilyen csillámmal próbálkoztam, na mind1...

A csillámport leginkább műkörömre használják, mert ahhoz annyi lakkréteg és reszelés szükséges, hogy a végén nem áll ki és nem is érződik a csillámpor a körmön.

Szóval azt ajánlom, hogy csillámpor helyett próbálkozz meg a csillámszállal. Ezzel is tudsz a képen látható módon "francia-véget" festeni, viszont nem lesz annyira érdes a körömfelületed.

Remélem tudtam segíteni!

Üdv :)

2013. aug. 24. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!