Melyik a kedvenc AVONOS parfümöd? Most melyik tetszik?
Figyelt kérdés
Melyik illatot használod? Mióta a kedvenced? Most éppen melyik avonos illat tetszik neked?2009. okt. 29. 10:31
1/11 anonim válasza:
nekem sajnos nincs ilyenem, de a Brazil Beat a kedvencem!
2/11 anonim válasza:
Island Vibe :) Mindíg azt fújom magamra ha megyünk a VÁmpírok bálja musicalre, és így ha bármikor emgszagolom mindíg olyan mintha ott ülnék és nézném a darabot :)))) Csodálatos...
3/11 anonim válasza:
nekem a Percieve és a Pur Balnca
most az elsőt használom :)
4/11 anonim válasza:
FarAway és Extraordinary...avonból ők a kedvenceim..:)
7/11 anonim válasza:
A Pink Suede nevű volt a kedvencem, de sajnos kivonták és azóta lehetetlen beszerezni...
A mostaniak közül nem jön be annyira nagyon egyik sem, tavaly karácsonyra kaptam egy Little Black Dress nevűt, az elég jó volt, de mégse az igazi.
8/11 anonim válasza:
Extraordinary, Far away, Tahitian holiday
9/11 anonim válasza:
Húú nekem 3is van!!
Dreamlife-ez volt az első parfümöm! =)
Pur Blanca-nagyon nagyon tetszik!
Wink-ezt is nagyon szeretem.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!