PetraDani kérdése:
12es fültágító mennyi idő alatt húzódik össze fülbevaló méretűre?
Figyelt kérdés
Már volt fültágítóm 8as(kb 2 hónapig) és pár nap alatt összement.2013. aug. 16. 14:06
1/4 anonim válasza:
miért akarsz 12-est ha attól parázol hogy nem megy össze fölbevalóméretűre, ha úgy is Így állsz hozzá, szerintem ne akarj fültágÍtót...
2/4 anonim válasza:
nem fog összehúzódni fülbevaló méretűre, mindenképp nagyobb lesz valamivel nála. az, hogy mennyi idő az összehúzódás az függ attól, hogy mennyi ideig volt a füledben a tágító, illetve attól, hogy megfelelően tágítottad anno pl:. nem haladtál túl nagy léptéket, mert akkor az okozhatott károsodást a füledben.
nekem 12esek a füleim már egy ideje és nem gondolkodtam soha rajt, hogy vajon összehúzódna e, vagy sem.
szóval így jó írja az első válaszadó: így nem érdemes fület tágítani, ha utána meg azon parázol, hogy összehúzódik e vagy sem.
3/4 A kérdező kommentje:
Lassan tágítom lépésről lépésre,nekem jól áll és nagyon tetszik ha ki van tágítva a fülem.Csak hát ha majd dolgozni kezdek tuti nem hordhatom max tömötett akkor nem lenne gond,de amúgy meg nem szeretném összevarratni és persze azt sem, hogy lógjon a fülem.
2013. aug. 16. 15:30
4/4 anonim válasza:
akkor ahogy írtad: beleteszel telit és meg van oldva.
(én is szeretem az enyémeket, nem is venném ki őket soha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!