Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem értem, hogyan csináljam?

Nem értem, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, ha lehetséges akkor tapasztaltabbakét. Szóval, ma meg vettem az első fültágítómat (a legkisebbet ami csak létezik) és nem tudom hogyan tegye a fülembe (nem megy át a fülbevaló lyukán), pedig a sulibak a legtöbb ember magának csinálja, láttam egy szünetben ahogy kiszúrják a gyerek fülét és bele teszik, de nem szeretném idegen kezekbe adni, inkább magam csinálnám (csak nem tudom hogy).

Segítsetek kérlek! 18/L

2013. júl. 31. 21:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Egyébként szilikon de olyan pici hogy még csak össze nyomni sem lehet.
2013. júl. 31. 21:45
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
ne tegyél be fültágítót. gusztustalan, főleg egy lánynak...
2013. aug. 1. 13:03
 3/15 A kérdező kommentje:

hát... Pont erre NEM voltam kíváncsi...

Segítséget kértem.. nem kioktatást... Hagy döntsem már én el hogy mit csinálok... Ha nekem tetszik akkor lesz és kész... Nehogy már te döntsd el hogy mi lesz az én fülemben... Különben nagyon sok mindenkinek tetszik...

2013. aug. 1. 14:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
fertőtlenítsd le, aztán kend be valamivel. én így kezdtem. ja, meg bepálinkáztam, h ne fájjon :D belemegy az, csak nagyon kell akarni. (L/21éves/20mm)
2013. aug. 1. 15:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, még a csavargatós módszer segít talán.
2013. aug. 1. 15:53
 6/15 A kérdező kommentje:
és te mivel fertőtlenítetted, a bekenésre mit tudsz ajánlani?
2013. aug. 1. 16:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
őszintén? :D piával, de mostanában már kézfertőtlenítővel szoktam az újakat. bekenésre szerintem bármilyen testápoló, nivea krém, vagy hasonlók megfelel. majd írd meg, sikerült-e :)
2013. aug. 1. 16:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább csináltasd meg piercingessel ha neked nem megy :) ő azért még is jobban ért hozzá
2013. aug. 1. 17:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szaktekintély lehet aki a szünetben "bele teszi", de te inkább menj piercer-hez, ez a legjobb tanács amit megfogadhatsz.
2013. aug. 5. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
gusztustalan szar ez az izé... főleg egy lánynak. elb*szott világban élünk...
2013. aug. 5. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!