Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem értem, hogyan csináljam?

Nem értem, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, ha lehetséges akkor tapasztaltabbakét. Szóval, ma meg vettem az első fültágítómat (a legkisebbet ami csak létezik) és nem tudom hogyan tegye a fülembe (nem megy át a fülbevaló lyukán), pedig a sulibak a legtöbb ember magának csinálja, láttam egy szünetben ahogy kiszúrják a gyerek fülét és bele teszik, de nem szeretném idegen kezekbe adni, inkább magam csinálnám (csak nem tudom hogy).

Segítsetek kérlek! 18/L

2013. júl. 31. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elbaszott világ, persze, ahol a fültágítás a legnagyobb probléma, nem az, hogy zsigerből utálják egymást az emberek, a harmadik világ éhezik, és divattá vált felszínes, érzelmektől mentes, steril hülyegyerekekké válni. Igazad van, a fültágítás hatalmas problémakört kell alkosson.
2013. aug. 5. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó válaszoló, köszönöm, hogy elmondtad a véleményem. Teljesen egyetértek. Mellesleg nem az volt a kérdés, hogy gusztustalan-e. Tágító ide vagy oda, lehet bárki gusztusos és gusztustalan..
2013. aug. 5. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem ez a legnagyobb probléma, de ha már az emberek ilyen gusztustalan izét hordanak el lehetne gondolkodni... 20 évvel ezelőtt legalább még embereknek néztek ki az emberek... most meg...
2013. aug. 6. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

"de ha már az emberek ilyen gusztustalan izét hordanak el lehetne gondolkodni... "

Személy szerint elég sokszor elgondolkodom, például azon, hogy miért sértő az én fültágítóm bárkire nézve. Átlagtól eltérő dolgok vannak, voltak, és lesznek is. Gondolod ha beírod (vagy akárki), hogy "ne hordjál ilyet me' hülyén néz ki" és társai, akkor majd a címzett meggondolja magát? Eléggé valószínűtlen. Én nem akarom senkire ráerőltetni az ízlésem, nem szeretném, hogy mindenki viseljen testékszereket, tetoválást, vagy ilyesmit, viszont a "másik oldal" pedig szinte követeli az ellenkezőjét.

2013. aug. 6. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
47%
utolsó, igazad van. elég sz@r, hogy kinéznek a fülem miatt mindenhonnan. de hiába is teszik, nem gondoltam meg magam, már 5 éve (20mm).
2013. aug. 7. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!