Nem értem, hogyan csináljam?
Segítséget szeretnék kérni, ha lehetséges akkor tapasztaltabbakét. Szóval, ma meg vettem az első fültágítómat (a legkisebbet ami csak létezik) és nem tudom hogyan tegye a fülembe (nem megy át a fülbevaló lyukán), pedig a sulibak a legtöbb ember magának csinálja, láttam egy szünetben ahogy kiszúrják a gyerek fülét és bele teszik, de nem szeretném idegen kezekbe adni, inkább magam csinálnám (csak nem tudom hogy).
Segítsetek kérlek! 18/L
"de ha már az emberek ilyen gusztustalan izét hordanak el lehetne gondolkodni... "
Személy szerint elég sokszor elgondolkodom, például azon, hogy miért sértő az én fültágítóm bárkire nézve. Átlagtól eltérő dolgok vannak, voltak, és lesznek is. Gondolod ha beírod (vagy akárki), hogy "ne hordjál ilyet me' hülyén néz ki" és társai, akkor majd a címzett meggondolja magát? Eléggé valószínűtlen. Én nem akarom senkire ráerőltetni az ízlésem, nem szeretném, hogy mindenki viseljen testékszereket, tetoválást, vagy ilyesmit, viszont a "másik oldal" pedig szinte követeli az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!