Tudnátok parfümöt ajánlani?
Figyelt kérdés
Egy nem túl erős parfümöt keresek,viszonylag olcsót. Mondjuk vmi virágos édeskés illatot! Tizenéves lány vagyok.2013. aug. 15. 23:02
1/7 OoVvSs válasza:
nekem a flora by gucci a kedvencem. a legkissebb kiszerelés 13-15 ezer, bár nem tudom, h ez neked mennyire számít olcsónak, de én rengetek 50 ezres parfümöt látok minden felé
3/7 anonim válasza:
Én a Mexx Very Wild-ot ajánlom, ami egy kicsit édeskés parfüm. Ez a parfüm olyan 5-6 ezer szokott lenni a 40ml. És van még egy parfüm ami egy virágos-gyümölcsös, ez a Sarah Jessica Parker NYC ennek is nagyon finom illata van, csak drágább ez kb 6-7 ezer szokott lenni a 15ml. De érdemes megszaglászni nekem ez az egyik kedvenc parfümöm:) Nekem ebből a 2 parfümből mindig van itthon:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És mit gondoltok a Star Nature parfümökról? Mondjuk a vaníliásról?
2013. aug. 16. 11:58
5/7 anonim válasza:
A Star Nature-ok borzasztó cikik. Ilyennel azok fújják magukat, akiknek nulla az ízlésük. Nem tudom, neked mi számít drágának, de nekem a mai napig a Tommy Hilfiger Tommy Girl a kedvencem, pedig már bőven nem vagyok tini. Ha netes parfümériából rendelsz, jóval olcsóbban megúszod. Ott pl az említett parfüm már kijön 6000 ft-ból 30 ml. És tervezői illatról van szó, nem valami gagyi celeblöttyről. Ami még aranyos, kedves fiatalos illat, a Moschino parfümjei. Szagold végig őket a Douglasban és rendeld meg netről, amelyik tetszik:)
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ezeket az olcsó, nevesincs parfümőket ciki magunkra fújni, messziről érződik, hogy valami gagyi parfüm, akkor inkább semmi. Lehet azért már 3000 Ft-ért normálisabbakat kapni. Egyébként a Moschino parfümök a legjobbak szerintem, van 3 illata is, ami édes és kimondottan fiatalos, azonkívül tartósak is, viszont a 90 ml-es kiszerelés 10 000 Ft körül van mindháromból.
7/7 anonim válasza:
Ha Moschino, akkor szerintem a Funny! a legjobb közülük. És az üvege is tündéri! Szerintem vedd azt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!