építő zselére köttetés után lehet gél lakkot kenni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 09:19
1/4 anonim válasza:
Lehet.
Előtte természetesen nem lehet fixálni, csak köttetni a lámpában.
Utána gél lakkal lehet rá mintát is csinálni, csillámport, strasszkövet belerakni, stb. Ezt is lámpázod, jó alaposan lefixálod acetonmentes lemosóval, és kész is.
Így viszont teljesen műköröm hatást fogsz elérni, és csak reszeléssel tudod a körmödről eltávolítani, vagy lenöveszteni.
Nem vagyok műkörmös, de én magamnak így szoktam csinálni. Senki meg nem mondja, hogy nem profi körmöshöz járok. :D
Építő zselén a gél lakk sokkal tartósabb, mint önmagában.
2/4 A kérdező kommentje:
Te sem végeztél tanfolyamot?
2013. aug. 15. 09:36
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ amúgy:)
2013. aug. 15. 09:37
4/4 anonim válasza:
Lehet, persze, ahogy az előző is írta, tehetsz bele csillámtól elkezdve mindenfélét.
Bár én inkább annak a pártján vagyok, hogy akril minták a zselére és utána fényzselé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!