Gimnáziumban mennyire megengedett a sminkelés?
Az általános iskolába, ahova jártam, már nyolcadik osztályban sem szóltak év vége felé, hogyha valakinek ki van festve a szempillája. Most megyek gimnázium első osztályba, eddig nem nagyon sminkeltem magam, csak korrektor/alapozó, mert az kellett, néha egy kis szempillaspirál, halványan szemceruza.
Most viszont szeretném majd egy kicsit jobban kisminkelni magam (ez annyi különbség, hogy vastagabban használok szemceruzát, vagy szemtust, mert sokak szerint jól áll, és magabiztosabbnak érzem benne magam). Fognak szólni érte, vagy kaphatok érte valamit? Nem egyházi az iskola.
MOndjuk mint ez.
15/L
Szia.Úgy látszik vannak még normális,koruknak megfelelően gondolkodó lányok.Én jártam rendes gimnáziumba,ott egyáltalán nem szóltak,de azért ízléses legyen,ne ilyen : [link]
most egyházi suliba járok,ott általában alapozó,szemceruza,szemhéjfesték,bronzosító,spirál és szájfény is van rajtam,persze visszafogottan,ízlésesen.úgyhogy ne aggódj,nyugodtan sminkeld magad,nem fognak szólni érte. : )
18/L
Van egy olyan ismerősöm, aki egyházi gimibe jár, meg sokan, akik oda fognak menni, és nekik is voltak ismerőseik, és ott azt mondták, hogy olyan van, hogy nem lehet térd fölé érő rövidnadrágot felvenni, se ilyen trikót, óra elején végignézik a kezeket meg hogy ki vannak e sminkelve, és az egyik lánynak elméletileg azt mondta az osztályfőnöke, hogy milyen űberhosszú szempillái vannak, hogy vágja le! na ez most milyen :/
Amúgy pedig, köszönöm :)
Az én gimnáziumomban szerencsére olyan lehetsz, amilyen lenni akarsz. :)
Sok lány egyáltalán nem sminkeli magát...
Másoknak meg piros/zöld/kék a hajuk, tele vannak piercinggel és sok sminket hordanak.
Én nem vagyok ilyen lány, de szerintem jó, hogy magukat adhatják. :)
Így mindenki másmilyen a suliban, tisztára színesek és csicsásak vagyunk. Haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!